Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha megszületik a baba, és...

Ha megszületik a baba, és olyan szobába szertnék menni ahol ö is velem van, már aznap ottmarad velem, vagy hagynak egy kicsit kipihenni a szülést?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 20. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Nem szokták egyből kivinni,természetesen hagynak időt a pihenésre és csak akkor adják oda ha már nem szédülsz és ugy érzed hogy jöhet a baba:) én pl mind a kétszer már ugy mentem szólni hogy mostmár aztán hozzák ki de azzonnal a gyermekemet!!:)) itt nálunk ugy működik hogy ha kéred akkor éjszakára beviszik ha ugy érzed hogy kell az alvás mert napközben pl nem tudsz pihenni,én ezt semvettem igénybe:) de hát embere válogatja...:)mikorra várod a picit?
2009. ápr. 20. 18:33
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Beviszik hozzad a babat, es egyutt lesztek a korhazban!

En lebeszelnelek rola, kepzeld ha tobben lesztek egy szobaban, mindenkinek ott lesz a kicsije, sir, jonnek a latogatok...stb. nem lesz jo!

Szerencsere nem valasztottam ilyen baba-mama szobat, igy is minden 3 oraban hoztak a babat, es fel orat ott volt!

Hidd el szules utan orul ha el az ember, legalabbis en es a szobatarsaim igy voltunk.

Szoptatas, zuhanyzas, latogato, alvas, szoptatas...stb. kimerito hidd el!

De ha gondolod, valasz babas szobat, mikor szulsz?

2009. ápr. 20. 18:35
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Náluk te dönthetted el. Én amint lehetett, látni akartam. Reggel 4kor született, 7kor vittek osztályra, 11kor hozták le és kettesbn hagytak vele:-D Első baba, életemben nem fogtam csecsemőt előtte. Délben már pelenkáztam, szoptattam stb. Fantasztikus volt. Igaz éjjel 2 órát aludtam, mert 1kor keltem fel, hogy fájásaim vannak. Este fél 11ig volt velem. Náluk ekkor elviszik éjjelre a babákat. Hát nem mondom, hogy nem voltam k.o. de nagyon nagyon szép nap volt! Ha problémamentes a szülésed érdemes lekérni a babát, amint lehet, mert szülés után nagyon feldobottnak érzed magad, még dolgozik az oxitocin. A szoptatás is segít a méhednek, hogy gyorsabban helyreálljon.
2009. ápr. 20. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
Előző vagyok: hozzá teszem úgy mentem haza, hogy volt egy csomó tejem, beállt az etetés és a kényszerű 3 óra volt. Símán pelenkáztam, elláttam és a védőnők is mondták, hogy a babamamás babák sokkal-sokkal kiegyensúlyozottabbak, mint akik "fent laknak" az újszülöttön, egyedül.
2009. ápr. 20. 18:37
 5/12 anonim ***** válasza:
67%
*nem kényszerű 3 óra bocsi
2009. ápr. 20. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Az első vagyok újra.most a 3.-at várom és felmerült hogy most nem kérem majd magam baba-mama szobába mert akkor elég macerás a nagyokkal meg apával találkoznom,de valószinüleg lelki furdalásom lenne hogy a két elsőnek megadatott hogy velem lehetett az "első pillanattól" kezdve neki meg nem:( tehát még nincsen eldöntve,meg hát ez csak hüvelyi úton szülés után lehetséges császárnál nem.De én azt mondom akinek nincsen még nagyobb gyerkőc aki hiányolja anyucit az egy pillanatig se gondolkodjon mert valóban egy életre szóló élmény az első napokat "kettesben"tölteni a picivel.
2009. ápr. 20. 18:42
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Szia! Ez függ attól is, hogy hol fogsz szülni. Győrben meg sem kérdezték, hogy mit szeretnék. Alapból két ágyas szobák vannak, ahol velünk volt a baba. Szülés után sem hagytak pihenni, azonnal odatették mellém a babát, hogy szoptassam meg. Egyáltalán nem volt fárasztó, sőt sokkal hamarabb összeszoktunk.

8 hetes kislány anyukája

2009. ápr. 20. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én aBudapesti Szent Istvánban szültem.Ott mellettünk voltak a babaák,de nem rögtön.Engem császároztak altatva.Amikor leraktak az osztályra és már magamnál voltam akkor kihozták a kicsit 10-15 percre,de utána visza vitték.Hajnal 4kor szültem.10kor kelhettem fel először, zuhanyoztam, és hiába alig bírtam mozogni,de már alig vártam hogy kihozzák akicsit.11 körül hozta el a férjem.Egész nap mellettem volt.Estére mondjuk kértem hogy vigyék vissza.De a többi nap már velem volt egésznap,és nem bántam meg.De ez egyéntől függ.Van akinek kell több idő,hogy kipihenje magát.Volt olyan szoba társam aki rendes szülés után már 2 órával le-föl szaladgált a folyosón,de volt olyan is aki császár után,még 3 nappal is az ágyat nyomta.

3 ágyas szobában voltam,de tudtunk aludni egymás babáitól, meg látogatóitól.De amikor kérte valaki akkor vigyáztak a picire.

Jó baba várást, és jó babázást!

2009. ápr. 20. 19:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Nyíregyházán fogok szülni, és május 9-re vagyok kiírva! Jó egézséget mindenkinek!
2009. ápr. 20. 19:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Na, hat nekem volt egy szoba tarsam amikor megszuletem, egy cigo no!:) Lakkozott labkormokkel jott be, kerdeztuk tole ki lakkozta ki a kormeit azt mondta, hogy o!:)

Megjott a korhazba, megkapta az agyat, es irany a wc cigarettazni! Jottek a noverkek kerestek, mert mar akartak neki beontest adni. De nem talaltak, hol van? Cigizik a wc-ben-mondtuk a noverkeknek.

Aztan megszult, siman, nem volt gatmetszese se. Es vette a taskajat, hazament!!!

Mi kismamak csak neztuk, alig eltunk, o meg hazament!

Azt mondta 5 nap utan visszajon majd, mert otthon varjak a gyerekek, nincs ideje itt maradni a korhazban.

Sajat felelossegere hazaengedtek.

Tenyleg visszajott a babaert, ez mar az 5. szulese volt!:)

Neki nem volt szuksege baba-mama szobara, mert otthagyta a noverkeknek a kicsijet, azt mondta itt a korhazban jol ellatjak a babajat!

2009. ápr. 20. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!