Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit csináljak, hogy ne fájjon,...

Mit csináljak, hogy ne fájjon, viszkessen a bőröm?

Figyelt kérdés
Öt és fél hete szültem, még mindig tart a folyásom. A szülés óta éjjel nappal bugyiban vagyok, a betétek miatt.Mivel sokat mászkálok teljesen kidörzsölte a bugyi vagy a betét a lábam között. Megnéztem tükörrel és nem hogy már szőröm nincs, de a bőröm is teljesen kikopott, annyira fáj, este pedig viszket, alig bírom megállni, hogy ne vakarjam. Most mit csináljak, szerdán megyek dokihoz, tök ciki. Mivel kenjem? Tettem rá gabi popsikrémet, meg sudocremet de semmi.
2009. ápr. 20. 10:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld ki a körömvirág balzsamot, az nagyon jól hámosít.
2009. ápr. 20. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
probálj meg véknyab betétet használni és ne legyen szárnyas betét mert az ront a helyzeten és én is a köröm virágot javaslom de ha van popsi kenöcse a gyerkednek az is jo rá
2009. ápr. 20. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
az lemaradt hogy a gyogyszertári popsi kenöcsöt használd rá
2009. ápr. 20. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Milyen betétet és bugyit használsz,hogy ilyen lett????Én 8hétig véreztem de semmi gond nem volt.Francia fazonú bugyikat hordtam ,neturella betéttel és nem dörzsölt ki sosem.Valami nem jó sztem ha ilyen lett.sztem is próbáld meg a körömvirágot,ha nincs nyílt seb akkor kamillás púdert.nekem a mellem alatt volt meleg allergia,nagyon jó volt rá.
2009. ápr. 20. 13:48
 5/7 A kérdező kommentje:
hagyományos bugyit, eleinte libresse éjszakaival maj sima naturella tisztaságival. köszönöm a segítséget
2009. ápr. 20. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem próbálj meg bugyi nélkül aludni, tegyél magad alá törülközőt (ha nagyon vérzel, többet). készíts az ágyhoz bugyit+betétet h fel tud venni ha kel a baba. én is csináltam, mondjuk én azért, hogy jobban gyógyuljon a gátsebem, és nagyon jót tett.

emellé még a körömvirág krémet tudom én is javasolni.

2009. ápr. 20. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, nekem az ilyen kidörzsölős, fájós, égető érzéses dolgokra a sima Canesten krém ( kb. 800 ft, gyógyszertárban)vált be. Fürdés után bekened, ne vegyél fel bugyit, és inkább feküdj le( mondjuk törölköző a popid alá)amíg megszárad, aztán jöhet a bugyi. Ha nem olyan erős a gond, már 1 éjszaka alatt eltünteti a fájást és a helyét is.
2009. ápr. 21. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!