Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jó praktikát, hogy az első ne...

Jó praktikát, hogy az első ne fájjon?

Figyelt kérdés

(Szex)Nekem egy kicsit csip vagy ég belül.Persze fáj is olyan mintha újra szűz lennék olyan szűk. Használom a canestent.

Ugye el fog múlni a fájdalom meg minden.

Újra a régi puncimat akarom!!!

2009. jún. 29. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Gondolom arra gondolsz, h a szülés utáni szex fáj:)

Nem canesten kell, nekem is égett, fájt, nem vagy elég nedves, vegyél vmi sikosítót, és már nem fog fájni.

Amúgy hamar bele lehet jönni, csak neki kell szánnia magát az embernek, párszor fáj, de utána jobb lesz.

Úgy olvasom, h téged is elég szűkre szabott az orvos, megszokás kérdése az egész. Nekem a mai napig fáj egy picit a behatolás, de utána minden okés:) 10 hós a fiam:)

2009. jún. 29. 20:28
 2/10 Kathrin01 ***** válasza:
52%
Ha beteg vagy, ne élj nemi életet, amíg használod a Canestent. A párodat kezelik?
2009. jún. 29. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ezzel én is így vagyok. Nekem már hét hónapos a baba, de még mindig nem az igazi. A hormonok okozzák. Remélem, lesz még olyan, mint előtte.
2009. jún. 29. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Használj sikosítót, nekünk bevált.
2009. jún. 29. 20:31
 5/10 A kérdező kommentje:

Vettem síkosítók.KY Jelly .Ki ismeri ezt a márkát? Tescoba vettem.

Köszönöm a válaszokat.Akkor nem lesz olyan mint rég.

2009. jún. 29. 20:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Első vagyok, lehet, h nem lesz olyan,mint rég, de az is lehet, h jobb lesz! Nekem azóta jobb a szex, leszámítva a behatolást, mondjuk az sem fáj mindig, de feszít.
2009. jún. 29. 20:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát figyu...az az igazság, hogy nekem pl. ugyanolyan mint régen pedig felszerelkezdtem síkosítóval. Dobhatom is ki bontatlanul.:/

De szerintem tuti el fog múlni neked is a fájdalom. Be kell járatni állítólag. Kitartást!

2009. jún. 29. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 3 hónapos,de még mindig fáj a behatolás,illetve feszít.De nem vészes,nagyon óvatosan csináljuk,így elviselhető,utána meg már nem is emlékszem a fájdalomra...:-)
2009. jún. 29. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi is sikosítót használtunk, úgy kevésbé fájt. Kb 5 hónap múlva volt olyan mint régen.
2009. jún. 30. 10:35
 10/10 A kérdező kommentje:
3hónapja szültem,de 1 hónapja küreten kellett átesnem,mert ult-nál talált v a doki.Szóval idő kell még!Köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 1. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!