Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vajúdás közben mik történnek?

Vajúdás közben mik történnek?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ha ugye már elkezdődtek a fájások,bemegyek a kórházba időben és adnak beöntést azt tudom. De azt nem értem hogy mikor valakinek fájásai vannak, és mondjuk elég erősek akkor hogyan tudnak wc-n még pluszba erőlködni, meg leöltözni, felöltözni meg stb. Bocsánat a fura kérdésért de nagyon érdekel. Én nem félek maga szüléstől de az biztos hogy ha nagyon fájni fog majd a hasam akkor meg se tudok majd mozdulni és olyankor nem érdekel senki.(ezt tudom magamról mert az elmúlt évek során mikor meg volt a mensrtuációm sokszor annyira fájt a hasam és görcsöltem hogy fel kelni nem tudtam, még enni se ettem) ezért kicsit félek hogy mi lesz majd. Valaki leírná pontosan hogyan zajlik ez az egész őszintén?
2011. szept. 2. 21:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Úgy látom ez mindenhol másképp működik. Én Miskolcon szültem. Beöntést nem kaptam, és a szülőszobán voltam végig. Nincs külön vajúdó. Ott maradtam a szülés után is a megfigyelésre.

Viszont én nem is bírtam volna mozogni amikor jöttek a tolófájások, még a lábamat is úgy tették be a lábzsákba, meg a kengyelbe, mert egyszerűen nem mozdult.Ezzel együtt csodás szülésem volt, bármikor megismételném.

2éves,és 2 hetes baba anyukája.

2011. szept. 3. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!