Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Pécsi Klinikán milyen az...

Pécsi Klinikán milyen az ellátás? (szülés után)

Figyelt kérdés
Csecsemő osztályra,ápolókra,gondozókra,körülményekre gondolok.
2011. aug. 31. 09:09
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Hát nem örülök,annak,hogy szinte mindannyian azt mondjátok,hogy a fürdők,wc-k kritikán aluliak.

De remélem tényleg csak pár napról van szó,azt pedig kibírom.

Hogy hányan jöhetnek be,az pedig nekem így jobban tetszik,mint a megyeibe volt.

Kézről-kézre járt az egy napos baba,10 ember egyszerre ott tolongott a barátnőmnél.

Én úgy tervezem,hogy a párom és a nagyfiam kivételével még senkinek a kezébe nem adom.

Nagyfiamnál anno még üvegen keresztül lehetett megnézni a babát,és az nekem szimpibb volt.

Hát minden negatív kritika ellenére,türelemtlenül várom,hogy ott legyek már.

Ja a fogadott orvosom a Bódis Professzor.

Minden szép és jót mindenkinek!

2011. szept. 1. 10:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nos akkor valószínűleg az egy ágyasba fogsz kerülni. Van egy szoba relax fotellel, rácsos kisággyal, zenélő forgóval és minden luxussal. A pletyka szerint a professzor betegeinek van fenntartva. Ha épp nem lesz foglalt szerintem jó eséllyel pályázol rá! :)
2011. szept. 1. 12:14
 13/19 A kérdező kommentje:

Ahhh!Én nem szeretnék pályázni rá,nem szeretem az efféle kivételezést!De mindegy,meglátjuk.

Gondolom a többi anyuka is fizet a fogadott dokijának,akkor nekem miért járna több?

2011. szept. 1. 14:35
 14/19 anonim ***** válasza:

Mert te a professzor betege vagy:D Én is fizetek a Várnagynak, mégsem kerülhetek oda, mert a professzor betegeinek van fent tartva, egyébként tényleg igaz, nem csak pletyka:/:)

Amúgy én beérném a 6 ágyassal is, sőt a folyosóval is, csak foghatnám már a babám:))

Első voltam:)

2011. szept. 1. 20:05
 15/19 A kérdező kommentje:

Ezzel Én is itt vagyok, de azért kezdek betojni,ha a szülésre gondolok!:)

Ti holnap mentek dokihoz,ugye?Írj az eredményről,ha ráérsz!

Nekem a Várnagy állapította meg a terhességet uh-n!

Jó doki!

Szép estét!

2011. szept. 1. 20:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok:) Kisfiam lesz!!:))

Igen én is nagyon nagyon szeretem, mindent elmutogat a babán, mindenre nagyon odafigyel:) Hogy vagy Kedves Kérdező?:)

2011. szept. 3. 07:51
 17/19 A kérdező kommentje:

Utááááálom ezt a meleget!Gratula a kisfiúhoz,majd még kell egy cuki kislány is! :)

A Te dokidat mondják az egyik legjobb szonográfusnak,még a Kovács doki is jó,csak neki elég fura a modora!

Mikorra is vagy kiírva?Ti hogy bírjátok?Nekem minden nehezemre esik,a tusolás a hobbim,és nem tudok aludni!

Nagyon várom már,hogy láthassam és foghassam és babusgathassam a kis babámat!Csak ez jár a fejemben,ha valami mással is foglalkozom épp,a gondolataim akkor is a baba körül járnak!

További szép napot!

2011. szept. 3. 10:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Első vagyok:)

A kislány még várhat, majd 5-6 év múlva:)

Január 26-ra:) Te mikorra vagy kiírva?:) Én jól bírom, bár nagyon sokatt mozog a baba, így nem nagyon tudok aludni, én délután alszom, már amikor nem a házunkat csináljuk:) Én is alig várom, hogy foghassam a kismanómat, megölelhessem és megszeressem:)

2011. szept. 3. 18:32
 19/19 A kérdező kommentje:

Hűha,akkor neked még van időd!Én október 1-re.Ha addig húzom!

Hát Én már du. sem tudok aludni.Gondolom építkeztek,addig élvezd,hogy tudsz tenni-venni,amíg lehet.

Én már egy teregetéstől is sírni tudnék,és nagyon kínoz a légszomj!

Bár reméljük Te jobban fogod viselni!Pont jó időben és nem dögmelegben leszel az utolsó trimeszterben!És ez jó!

:)

2011. szept. 3. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!