Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után sima szülés?

Császár után sima szülés?

Figyelt kérdés
Első babámat császárral szültem már több mint 1éve.a második baba születhet simán is?Megmondom őszintén inkább bevállalnám a császárt,mert a simától nagyon félek...
2011. aug. 31. 01:13
 1/5 anonim válasza:
23%
Férfi lévén nem sokat értek hozzá,de több ismerősőmtől is azt hallottam,hogy császár után csak császár van.
2011. aug. 31. 01:48
 2/5 Yarra ***** válasza:
47%
Én természetes úton szültem, de úgy tudom, hogy ha 2 éven belül szülsz akkor automatikusan császároznak, nehogy a hegeknél "kiszakadjon" vajúdás és szülés közben. Ha több mint 2 év van a 2 szülés között akkor elvileg lehet természetes szülés, de ha félsz, szerintem meglehet beszélni az orvossal és "kérheted" a császárt megint.
2011. aug. 31. 02:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A legnagyobb gyakorlat, hogy császár után császár.

Kevés doki vállalja be a 2 éven belüli természetes szülést. Valaki írta itt, hogy nagyobb a komplikáció esélye, hegszétválás stb. Csak akkor mehet a természetes szülés, ha minden ideálisan történik. Nem kell oxitocin, indítás, jó helyzetben van a baba, rendben a szívhang... Nekem a dokim azt mondta, lehetőleg a két szülés között teljen el legalább 2 év. Szerintem még így is nagy esélyem van a császárra, én sem szeretnék természetes úton szülni.

2011. aug. 31. 08:58
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Még kevés idő telt el ahhoz,hogy simán szülj. Nekem azt mondta a védőnőm és doki is,hogy nincs az az orvos aki belemenne a sima szülésbe! Két szülésem között 1év 3hónap fog eltelni!
2011. aug. 31. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!É tavaly március15.-én szültem császárral,mst 13 hetes vagyok,jövő március 5.-re vagyok kiírva,tehát épp 2 év lesz a két gyerkc-szülés között.nekem azt mondta a doki,ha minden rendben megy,nyugodtan szülhetek simán.szívem szerint simán szülnék,mert a császárról rossz emlékeim vannak,nem a vágás,vagy a műtété miatt,hanem mert az érzéstelenítés miatt 1 hétig úgy fájt a fejem,hogy azt hittem,meghalok.
2011. szept. 1. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!