Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Itt lehet az időm? Tegnap...

Itt lehet az időm? Tegnap nagyon fájt a medencém, ma menzi szerű érzésem van ami folyamatos, illeteve erős székelési ingerem van.

Figyelt kérdés
Néha érzek erősődő fájásokat, de nem tudom az e mert nem a hasam fáj inkább a végbelemnél, és a derekam se fáj, meg nem is olyan vészes, pont olyan mint amikor megjönne. A nyákdugó péntek óta kezdett el távozni, most nagyon erőteljesen ürül ki belőlem. Igazából az aggaszt, hogy a picur nem nagyon akar mocorogni, már megreggeliztem, ettem kávés csokit, és szölőcukrot is, de nem nagyon akarja a füle botját sem mozdítani... Mit tegyek korház vagy várjak még hátha rendszereződnek a fájások? Első babás vagyok, és a 39 hét és 2 napnál tartok.
2009. ápr. 19. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Eljött a nagy nap,könnyü szülést!!Szerintem még várhatsz de nagyon figyelj magadra,nyákdugo megy közeledsz a szüléshez még ha nincsenek is fájások de rosszul éreznéd magad irány a korház!!!!!!!
2009. ápr. 19. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sokat ne várj főleg ha nem nagyon mocorog a babád. A kórházban mégiscsak felügyelet alatt vagytok. Könnyű szülést neked 4 gyerekes 9 hós kislány anyukája.
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez alapján én azt mondanám, hogy a babód már igencsak készülődik kifelé. De amíg nincsenek rendszeres fájásaid, valószínűleg hazaküldenének a kh-ból, és szerintem is kényelmesebb otthon vajúdni.

Nem tudom, mennyire van messze a kh tőletek. Mi 15 percre lakunk, én 5 perces fájásokkal mentem be (szintén nyákdugó nélkül, egynapos hasmenéstúra után.

De: Ha aggaszt, hogy a babád nem mozog, akkor mindenképp menj be!!!!

Legfeljebb hazaküldenek, de inkább utazz 100x fölöslegesen, mint egyszer későn - szerintem legalábbis.

könnyű szülést neked :)

4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a nyákdugó már a kórházban ment el,de hallottam több helyről,hogy valakinél előbb távozik.

A fájásaidra tekintettel még én is várnék a kórházzal,viszont ha egyáltalán nem érzel semmi mocorgást,akkor kerekedj fel és indulás.Inkább ott biztonságban,mint otthon bizonytalanban.

Sok szerencsét

2009. ápr. 19. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Én 2 hónapja szültem a kissebbik fiamat.A szülés alatt rendszertelen fájásaim voltak.Nem biztos, hogy rendeződnek a fájásaid.Mindenesetre irány a kórház.De az is lehet, hogy már a karodban tartod a babád.Sok sikert és sok boldogságot nektek.
2009. ápr. 20. 16:13
 6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok,köszönöm a gyors válaszokat, végülis bementünk a kórházba és bent is tartottak. No nem a fájások miatt hanem, mert elkezdett szivárogni a magzatvíz. Éreztem én hogy valami nem stimmel. Már este a kezemben is tarthattam a kislányomat aki olyan gyönyörű és mohó :)))
2009. ápr. 23. 18:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 16:13-as vagyok.Szeretnék gratulálni a csöppséghez.

Jó egészséget nektek!

2009. jún. 18. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!