Mikor és hogyan érdemes szülésznőt fogadni?
Figyelt kérdés
A konkrét kérdésem az lenne, hogy a szülést megelőzően mikor érdemes szülésznőt keresni. Hallottam egy jóról, de nem tudom, hogy ez hogy megy. Menjek be a kórházba és keressem meg, hogy mikor szülök és elvállalna-e?2011. aug. 30. 17:12
11/13 A kérdező kommentje:
Uh, én ilyenekre nem is gondoltam. Mit érdemes még tőle megkérdezni?
2011. szept. 8. 14:33
12/13 anonim válasza:
Megint második. Mindent az ég világon megbeszélhetsz vele, ami a vajúdástól a gyerek életének első pár órájáig történik. Gondold át, hogyan képzeled (bár ez első szülésnél kicsit nehezebb mint a másodiknál), mihez ragaszkodsz. Evés-ivás, homeopátia a vajúdás alatt, gátvédelem (ehhez nem árt felkészülni már otthon a 36. héttől), ha kell, "lelki segítség". Olvasgass utána, akkor majd kialakul benned, mennyire akarsz "természetes" szülést, vagy inkább a biztonságra és a modern orvostudomány segítségére vágysz, mik az elvárásaid.
Persze ha valami baj lesz, akkor úgy sem lesz beleszólásod a dolgok menetébe, de ugyebár az ember mindig az optimálisat tervezi meg ;)
13/13 A kérdező kommentje:
Ki gondolná, hogy még ezt a részét is "meg kell tervezni". :-) Köszönöm a választ.
2011. szept. 9. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!