A kórházakban miért nincs meghatározva a látogatási idő, illetve a mobiltelefon-használat?
Hú, hát ez tényleg nem a kórház hibája.
Előre beszéld meg a rokonokkal, hogy mit szeretnél, pl. a férjedet keressék, ha érdeklődi szeretnének felőletek, de pl. a babaszületést hírül adó sms-ben is megírhatjátok, hogy baba-mama jól van, de fáradtak, pár napig zavartalanul szeretnének pihenni.
A fiammal vajúdtam, a férjemmel megbeszéltem, hogy ha begyorsul szólok neki, Ő 13ónál előbb nem tud eljönni a munkahelyéről, minek hívogassam(son) letettem a mobilom a vetkőzőben a tatyómba(teljesen némán) Aztán a szülésznő szólt rám, hogy legyek kedves vegyem már fel azt a rhadt telefont mert a kedves anyósom Őket zargatja van e gyerek 10percenként. Kikereste a neten a szülészet számát.
Utána meg elsők között becsörtetett látogatni, és 20percig csak bambult, én meg majd meghaltam, aludni akartam...
No ezek után kiadtam a lányunknál, hogy csak a férjemet akarom részükről látni, kétszer 3percre beugrott az anyukám tényleg csak jött meg ment, kétszer a mamám, mert innivalót kértem be.(ketten együtt 10percet zavartak) Mindenki más békén hagyott. Akivel beszélni akartam, azt én kerestem.
Plusz itt van látogatási idő is, hála, bizt őr kiteszi az illetékteleneket.(uzsoki)
Szerintem is inkább te szolj körbe hogy a korházba ne jöjjenek be hozzád majd otthon.
De nekem mondjuk külön jol esett mikor valaki jött hozzám és tudatta hogy gyönyörü dolgott vittem véghez.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!