Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A kórházakban miért nincs...

A kórházakban miért nincs meghatározva a látogatási idő, illetve a mobiltelefon-használat?

Figyelt kérdés
Tudom furcsán hangzik, de már előre borsózik a hátam a látogatók hadától, a sok okoskodástól. Legutóbb is nehézkesen ment a szoptatás, és mire nagy nehezen rákapott a kislány, már a nevemet hallottam a hangosbemondóban. Ha meg nem, akkor képesek voltak a férjemet felhívni (mert csak az ő számát tudták, ő pedig engem), hogy XY kint vár. Plusz még a legszélső szobából kellett a sebemet a babával cipelni. Ha nem jöttek, telefonon zaklattak, ki meg nem kapcsolhatom, mert a férjem is bármikor kereshet. Nem is beszélve a sok értelmetlen behordott kajákról, bonbonokról, amiket úgy is csak tologatunk jobbra balra, étvágyunk semmi, ételt meg a kórház is ad.
2011. aug. 29. 23:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hú, hát ez tényleg nem a kórház hibája.

Előre beszéld meg a rokonokkal, hogy mit szeretnél, pl. a férjedet keressék, ha érdeklődi szeretnének felőletek, de pl. a babaszületést hírül adó sms-ben is megírhatjátok, hogy baba-mama jól van, de fáradtak, pár napig zavartalanul szeretnének pihenni.

2011. aug. 30. 08:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ejj de sok problémád van.Nem hogy inkább örülnél hogy van aki kiváncsi rád.Ha nem menne senki és nem vinne senki semmit,az lenne a baj.De ha ennyire házsártos vagy,akkor mond meg mindenkinek h ne menjenek be,ennyi.
2011. aug. 30. 08:30
 13/17 sumergo ***** válasza:
100%
A saját mobilhasználatodat te tudod korlátozni! Vagy azt szeretnéd, hogy vegyék el tőled, mint egy gyerektáborban? Próbálj felnőttként gondolkozni és cselekedni, hidd el mindenkinek egyszerűbb lesz a környezetedben.
2011. aug. 30. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:

A fiammal vajúdtam, a férjemmel megbeszéltem, hogy ha begyorsul szólok neki, Ő 13ónál előbb nem tud eljönni a munkahelyéről, minek hívogassam(son) letettem a mobilom a vetkőzőben a tatyómba(teljesen némán) Aztán a szülésznő szólt rám, hogy legyek kedves vegyem már fel azt a rhadt telefont mert a kedves anyósom Őket zargatja van e gyerek 10percenként. Kikereste a neten a szülészet számát.

Utána meg elsők között becsörtetett látogatni, és 20percig csak bambult, én meg majd meghaltam, aludni akartam...

No ezek után kiadtam a lányunknál, hogy csak a férjemet akarom részükről látni, kétszer 3percre beugrott az anyukám tényleg csak jött meg ment, kétszer a mamám, mert innivalót kértem be.(ketten együtt 10percet zavartak) Mindenki más békén hagyott. Akivel beszélni akartam, azt én kerestem.

Plusz itt van látogatási idő is, hála, bizt őr kiteszi az illetékteleneket.(uzsoki)

2011. aug. 30. 11:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is inkább te szolj körbe hogy a korházba ne jöjjenek be hozzád majd otthon.

De nekem mondjuk külön jol esett mikor valaki jött hozzám és tudatta hogy gyönyörü dolgott vittem véghez.:D

2011. aug. 30. 11:48
 16/17 A kérdező kommentje:
Persze tudom, hogy sok a problémám, de már van negatív élményem. Éppen elég a szolnoki kórház (többen kérdeztétek) lekezelő csecsemős gárdája. Hozzáteszem a szülészetisek angyalok voltak. Nem is inkább az lenne a baj, hogy a kutya se nézzen rám, hanem fix időpontban, (ha már égetően fontosnak érzik magukat). Ha a kórházak ezt beállítanák, megúsznék egy hatalmas besértés. Ez a telefonos dolog tényleg nagyszerű, de azt is írtam, hogy férjemet hívogatták. Meg alapjáraton a kéretlen okoskodás zavart engem, nem beszélve arról, hogy mióta a nagylány megszületett egy gramm magánéletet sem élhetünk hármasban (sőt most már négyesben :)), mert anyóséknál lakunk (ez most végképp nem az én saram :D ) és a mama túl sok mindenkit odacsábít.
2011. aug. 30. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Igaza van a többieknek.Szólj nekik ha úgy gondolod hogy nem akarsz látogatókat,mert speciel magamból kiindulva én jóhiszeműen,boldogan,kedvesen mennék el meglátogatni,de ha pl. visszajutna a fülembe hogy ez a kismamának terhére volt vagy így állt hozzá ahogyan te az nagyon rosszul esne és lehet hogy utána már feléd se néznék többet.Nem tudom érted e mi akarok ezzel mondani?!Lehet hogy vannak olyanok akik ezt úgy fogják fel hogy ezzel "tartoznak" vagy csak épp azt hiszik hogy ez neked milyen jól esik stb. és közbe pedig nem.
2011. aug. 30. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!