Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Váci kórház szülészet, mesélné...

Váci kórház szülészet, mesélnétek róla?

Figyelt kérdés
Minden érdekel, pozitív-negatív, orvosaitok, mit kell vinni, milyenek a tapasztalatok... szóval minden! Köszönöm!
2011. aug. 28. 19:54
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia ismét, újra én vagyok: az "utolsó" :) Rájöttem, hogy elfelejtettem tegnap arra válaszolni, hogy az alternatív szülőszobában voltam-e: igen, ott vajúdtam és szültem, de végülis nem volt jelentősége, mert a kádat nem használtam: az oxitocin után olyan gyorsan tágultam, hogy a doki "nem engedte", 1 óra alatt kitágultam 2 ujjnyiról és mondta, hogy már nem mehetek a vízbe, mert félő, hogy ott születne meg a baba... pedig szívesen kipróbáltam volna... így labdán vajúdtam, ami egy darabig tök jó volt, de aztán már szerintem mindegy volt, mindenütt szenvedtem, mondjuk csendesen, nem kiabáltam, de tök rosszul voltam... gondolom, nem kell ezt az érzést bemutatni... mondjuk az nagyon pozitív volt, hogy szép környezet vett körül... pl. ülőgarnitúrán feküdhettem, mikor kaptam az infúziót.Meg van egy LCD-tv a falon, mondjuk alapból nem vagyok nagy tv-s, de elképzelni nem tudtam volna, hogy nézzem..De hát nem vagyunk egyformák...Szerintem ezek a dolgok inkább az apuka/kísérő személyzet számára lehetnek jók, aztán ki tudja, lehet, más kismama igényli a tévét, én tényleg csak a csendre vágytam. Egyébként nekem a szülésznőválasztással könnyű dolgom volt, egy nagyon jó barátnőm régen ott volt szülésznő-gyakornok, így ajánlott több embert is. Pl. Bernát Katit is, őt el is felejtettem tegnap írni. Aztán felvettem a kapcsolatot azzal, akit végül választottam, mert megkaptam a telefonszámát. De ahogy más kismamáktól hallottam, azt csinálták, hogy pl. a szülésfelkészítőn (ami minden hónap első szerdáján van 5-től és nem szükséges előzetesen jelentkezni rá, csak annyi, hogy háromnegyedkor légy ott az aulában, és a könyvtárterembe bevezetnek utána, ott lesz az "előadás") kérték meg az ott jelenlévő szülésznőket, hogy vezessék le a szülésüket. Pl. ott mindig ott van Csubák Kati, akit szintén nagyon ajánlanak sokan. Esetleg még az is megoldás, hogy más kismamákkal felveszed a kapcsolatot ott a szülésfelkészítőn, és megkérded, ők hogyan találták meg a megfelelő szakembert. Amúgy én is azon gondolkodom, hogy talán érdemesebb csak szülésznőt választani: olcsóbban kijön az ember anyagilag és végülis ő van Veled ott a nehéz pillanatokban. Bár én nem panaszkodom, a dokim nagyon sokat ott volt velem. Ja, és még egy dolog,

úgy hallottam, hogy már megkezdődik majd a felújítás a kórház eddigi lepukkant szárnyán is, szóval lehet, mire jövőre babáznál, már az újszülöttes részleg is nagyon szép lesz :) Reménykedjünk benne :) Mert amúgy szerintem nagyon szuper kórház a váci és tele van jó szakemberekkel. Bocsánat, ha nem a legjobb a fogalmazásom, de a babócám elég aktív most, nem tudok 100%-osan ide koncentrálni. Kérdezz még nyugodtan, akár privátban is, szívesen segítek :) Üdv: 1 hónapos kislány anyukája :)

2011. szept. 22. 14:06
 12/13 anonim ***** válasza:

Köszi nagyon, hogy írtál még:)

Hát következőnek nagyon szeretném kipróbálni ezt az új szülőszobát.Persze a többi is nagyon jó, de engem tökre frusztrál maga a "kórházas" környezet, lehet ott jobb lenne.

Köszi a tippeket is szülésznő választásra, utána járok majd, mert tényleg jobban "megéri" csak szülésznőt fogadni, tudom ez csúnyán hangzik, de ez van...

És ott beszélték, hogy hamarosan kezdik a csecsemős rész felújítását?Vagy kitől hallottad??jaaaaj az nagyon jó lenne:)

2011. szept. 23. 21:04
 13/13 anonim válasza:
Úgy emlékszem, váci hírportálon olvastam, és a kórházban is többektől hallottam a felújítást.
2011. szept. 26. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!