Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Induljak a kórházba vagy sem?...

Induljak a kórházba vagy sem? Hajnali fél 2-kor mentem a wc-re és valami rózsaszínest találtam a bugyimon.

Figyelt kérdés
Aztán még többször kellett mennem de megint csak rózsaszínes folyadék jön. Már betétet is tettem be, azon is láttszik. Fájásaim vannak de nem rendszeresek. Fájdogál a hasam.
2009. ápr. 18. 05:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először is mennyi idős terhes vagy?De végül is mindegy igen menjél kórházba mindenféleképpen nézesd meg magad!Nekem is volt ilyen a 22 héten nagyon megijedtem de hála istennek csak felfáztam!!!!Remélem neked is csak ez van de azért menje el főbb a biztonság!
2009. ápr. 18. 06:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem az a nyákdugó. ha 36. hét után vagy akkor ne izgulj miatta! nem tudod felhívni a dokidat/kórházat?
2009. ápr. 18. 07:47
 3/3 anonim ***** válasza:
valószínűleg a nyákdugó ment el, a szülés még akár hetekre is lehet. Akkor indulj, ha vagy elment a magzatvíz (akkor azonnal), vagy ha 5 perces fájásaid vannak (rendszeresek), amik legalább 45-50 másodpercig tartanak. A rendes fájást egyébként úgy tudod megkülönböztetni a jóslótól, hogy egy kád meleg vízbe ülsz, és ha elmúlik, az csak jósló.
2009. ápr. 18. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!