Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki mit tud nekem írni az...

Ki mit tud nekem írni az epidurális érzéstelenítés hátrányairól? , már ha van, mert én azt hallottam van, pl fejfájás, derékfájás utána.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 17. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha sérvet lehet kapni tőle, ráadásul ilyen nagy arányban, akkor sztem nem engednék, betiltanák! Talán ha rossz helyre, vagy rosszul adják, akkor lehet következménye.

Én azt mondom, egy hosszú, kimerítő vajúdásnál, ha már nincs ereje a kismamának de még messze a teljes tágulás, igenis érdemes és megváltás egy jó kis epidurális...(saját tapasztalat)

És az biztos, hogy nem törvényszerű a migrén, a hátfájás sem- alkati kérdés.

2009. ápr. 18. 08:02
 12/13 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek nagyon rendesek vagytok, hogy ilyen sokan írtatok, de én azt hiszem, nem fogok kérni...,:), elbizonytalanodtam, azért köszi mindenkinek.( harmadikat várom, csak kibíróm ezt még, bár az előző kettő nagyon nehéz volt, ezért gondoltam az epidurálisra.)
2009. ápr. 18. 19:19
 13/13 anonim ***** válasza:
2009. jún. 30. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!