Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mielőtt bemegyek a kórházba...

Mielőtt bemegyek a kórházba szülni, csak ott "alul" kell leborotválni magam, vagy mindenhol? Úgy értem a szeméremdombomon is?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy egy kicsit butácska kérdés, de nem szeretném, hogy kinézzenek, hogy bemegyek tök pucéran...

Amúgy nem vagyok nagyon szőrös típus, a bikinivonalamat amúgy is mindig rendben tartom.

2009. ápr. 15. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
csak a gátrész meg az ajkak alját. Szóval a lyuk körűl a fenék lyukig :)
2009. ápr. 15. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem borotváltam le, de a kórházban sem foglalkoztak ezzel. Szerintem ez kórház függő, hogy borotválak-e vagy sem.
2009. ápr. 15. 17:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szeméremdomb kivételt képez. Elvégre azért kell csak borotválni, h könnyebben tisztán tartható legyen szülés után és főleg: ha vágni kell, utána tudjanak varrni a fertőzésveszély lehetősége nélkül.
2009. ápr. 15. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem részben kórháztól is függ, nyugodtan kérdezd mag az orvosodat. Nem ciki, nekem is ő mondta el, mit-hogyan! Másrészt viszont azért érdemes a "dombot" is leborotválni, mert sosem tudhatod, esetleg császárra lesz szükség, akkor meg jobb ha nem a kórházi borotvával karistolnak össze. Tapasztalatom szerint nem nézik ki az embert a kórházban, sőt, higiénikusabbnak tartják és a nővérke is örül hogy nem neki kell megcsinálnia - azért nem egy lélekemelő munka... Könnyű szülést kívánok!
2009. ápr. 15. 17:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat:)
2009. ápr. 15. 17:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj otthon leborotválnod, majd elintézik a kórházban. Amúgy csak a gátrészen borotválnak.
2009. ápr. 15. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!