Ez most jóslófájás vagy már a szülés kezdete?
szia,
nálam is ez a helyzet, már több napon át éreztem pont ilyen "fájdalmakat", egész nap jöttek, elég szabályosan, de még mindig tudtam tenni-venni tőlük.
Aztán estére enyhült (meleg vízre nem!), éjjel is fájdogált, de tudtam azért aludni.
Második baba, szóval tudom, milyen a fájás, ez is majdnem olyan (ezért ijesztő, mert tényleg fáj, csak éppen szülés nem lett belőle még :)).
Próbálok abban reménykedni, hogy nyílik a méhszáj, már majdnem 2 hete "szenvedek" így sajnos :(. Lehet, hogy nálad is így van, akkor az igazi vajúdás majd rövidebb lesz (várhatóan :)).
Kitartás! Már nincs sok hátra :) 38 hkm
Szerintem hívd fel, vagy keresd fel az orvosod még ma. Az enyém mindig azt mondja, hogy "nem kell otthon tótózgatni, a kismamának nem az a dolga" és szerintem igaza van. Ha szülés, akkor úgyis mennél, ha nem akkor elmondja, hogy pontosan mi és mit lehet tenni.
35 hetes kismami
Nem szülés (most már biztosan tudom), mert elmúlt a fájdalom, "már csak" a hasamat érzem nehéznek, de ez valószínűleg amiatt van, hogy a baba nyom mindent.
Ettől függetlenül köszönöm a tanácsokat, segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!