Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ex a szülőszobán? A volt...

Ex a szülőszobán? A volt párommal 3 évig voltunk együtt, de már előtte is nagyon jó barátok voltunk, ami azóta is megmaradt.

Figyelt kérdés

Bár a férjemnek nincs ellenére, hogy bejöjjön szüléskor, de nem is akarja túlzottan, én pedig mostanában túl sok olyan esetről olvastam, ahol bent volt az apuka is a szülőszobán, és olyat látott, amitől rossz irányba változott késöbb a házasság. Ezért arra gondoltam, hogy esetleg az exem kérem meg, hogy jöjjön be velem, mert ő az egyik legjobb barátom. Szerintetek rossz ötlet?

21/N

2011. aug. 18. 23:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Először nekem is fura volt, de jobban belegondolva tényleg lehet benne valami mert nekik az a szituáció nem olyan természetes, mint egy nőnek, aki már szinte gyerekkora óta arra szocializálódik..de nem szeretném ha ebből személyeskedés lenne, ettől a dologtól csak én tartok, bár az igaz, hogy a férjem nem nagyon bírja a vért, de azt mondta ha szeretném, bejön, csak őt sem akarom olyanra kényszeríteni, amit nem akar és esetleg késöbb én is megbánnék, de köszönöm a válaszaitokat :)
2011. aug. 19. 07:44
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem végignézte ahogy kibújik a fiunk, ennek ellenére nem bírta kivárni a 6 hetet szex nélkül. Egyáltalán nem gyakori az, hogy a férfi megundorodik a feleségétől szülés után. Csak egy két ilyen buta van.
2011. aug. 19. 08:42
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Álljon úgy a férjed, hogy az arcodat lássa. Nem kell közvetlenül oda néznie, ha nem akar. A lényeg, hogy jelen legyen.

Ex? ne már. :(

2011. aug. 19. 08:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

El sem tudom képzelni,hogy ezt a gyönyörű pillanatot az exemmel éljem át!!! Aki melelsleg a férjem előtt a legnagyobb szerelmem volt :O

Nekem nagyon bizarr.

Biztos nem esne rosszul a férjednek??? Nemcsak kedvességből nem mondja meg neked az igazat??? Én belepusztulnék a fájdalomba,ha a férjem valami megható pillanatban nem engem akarna ott tudni,henem az egyik exet.

Inkább akkor egyedül szülj,vagy tesóval. Nekem is a hugom volt benn, a férkem a folyóson, de így volt tökéletes. Megfürdették a babámat, és már ott is volt apácska, és együtt gyönyörködtünk benne:):)

2011. aug. 19. 10:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tul intim a pillanat. En nem engedtem be senkit sem a szobára. Nem férfinak valo az egész. A férjem sem akart bejonni, mert azt mondta, hogy o még szeretne szeretkezni velem. Egyet értettunk mind a ketten.

7 hos kislány anyukája

2011. aug. 19. 11:19
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül inkább:)

A fiammal vajúdás közben megfogadtam, hogy a férjemet ha lesz tesó reptetem az első hattyúhalála előadásnál...

Már az utolsó napjaimat rúgtam a lányommal amikor eszembe jutott, milyen odaadással pátyolgatott az exem(egy kanál vízben meg tudnám fojtani amúgy, még csak barátok se maradtunk), és arra gondoltam, de jó is lenne az odaadása abban a szituációban, de ezen felül ott semmi keresnivalója nem lett volna. Az apukának se:D

Szülésnél az legyen bent veled, akiben 2000százalékban megbízol, és támaszod tud lenni, akinek ott egy elesett nő vagy és segít. Ha jó barát az exed, és tényleg segítene, nem hátráltatna a szenvelgésével, te meg nem azon aggódsz, hogy megundorodik tőled, akkor kérd fel őt, ha nem ilyen, akkor csak mert haver ne. Akkor inkább egyedül(nőrokon, pláne ha szült, ajjaj...)

2011. aug. 19. 11:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnél a pont.

Főleg a második hozzászólása után.

Szerintem is morbid.

Nem aláznám meg azzal a férjemet, hogy (még ha nincs is ellenére, bár nehéz elhinni) az exemet viszem szülni.

Milyen már, hogy ha meglesz a pici, és megkérdezik, hogy apás szülés volt-e, akkor azt mondjátok, hogy az expasid volt ott. Enyhén szólva bután néznének rád, hogy ez most hogy is van? Akkor kié a gyerek? Vagy mi ez az egész? Ha nem a gyermeked apja lesz ott, akkor vagy egyedül vagy barátnő/testvéred/esetleg anyukád vagy aki érdemben a segítségedre lehet. Engem a férjem jelenléte pl zavart, mert szegény nem tudott mit csinálni, tehetetlenül nézte, ahogy vajúdok, így a második babánál (1-2 héten belül) a férjemen kívül a barátnőm is ott lesz.

2011. aug. 19. 12:43
 18/18 anonim ***** válasza:
43%

Megérkeztem, mint ellentábor. :)))

Nekem is egy exem a legjobb barátom. Ha a két szülésem valamelyikére nem jött volna be a férjem, biztosan Őt hívtam volna. Az már egy másik kérdés, hogy a férjek ehhez mit szólnának. DE el sem tudok képzelni rosszabbat, mint egyedül szülni. Nálam Anya, barátnő kizárt, így megfordulna a fejemben a kérdés feltevő ötlet.

Kérlek ne szóljátok le! Ne ítélj, hogy ne ítáltess!

2011. aug. 19. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!