A gátmasszázs tényleg segít majd a tágulásban?
Figyelt kérdés
37 hetes vagyok és 2 hete a párom minden este csinál nekem gátmasszázst (én már nem érem el rendesen).Ha szülésig folytatjuk akkor valóban könnyebben fogok majd tágulni?
Tapasztalatok?
2009. ápr. 14. 13:38
1/2 anonim válasza:
Szia, én is csináltam a 36. héttől minden este fürdés után 10 percig Weleda olajjal. Tágultam elég jól, bár azt nem tudom, hogy nélküle hogy ment volna, de én úgy érzem, hogy segített. Szülés közben a szülésznő is masszírozott, és csak egy nagyon picit kellett vágni - belső gátmetszésem volt. Másnap már rá is tudtam ülni, semmi bajom nem volt.
Szóval szerintem csak masszírozzatok szorgosan, ártani nem fog :)
Könnyű szülést kívánok!
5 hónapos baba anyukája
2/2 anonim válasza:
NAGYON TUDOM AJÁNLANI MERT NEKEM IS NAGYON SOKAT SEGÍTETT ÉS HASZNÁLT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!