Milyen gátmasszázs olajat kell használni?
Figyelt kérdés
A dokim mondta, h a 36.héttől kéne a gátmasszázs olajat használni, (épp ennyi vagyok) de elment szabira, nem tom utolérni, csak 1 hét múlva! Tudtok segíteni?2011. jún. 6. 15:19
1/6 anonim válasza:
Én Weledát használtam,a DM-ben biztosan lehet kapni,de szerintem más drogériákban is.
2/6 anonim válasza:
Szintén Weledát DM-ből. Kb. 2500Ft egy üveggel, ami bőven elég. Nekem alig fogyott belőle!
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2011. jún. 6. 17:52
4/6 anonim válasza:
nekem a szülésznőm azt mondta, hogy felesleges kifejezetten gátmasszázs olajat venni, mert a búzacsíra vagy a mandulaolaj is megteszi és fele annyiba sem kerül.
5/6 anonim válasza:
Én is csak búzacsíra olajat vettem. A weledának is az a fő összetevője, és 1200 ft volt.
6/6 meginthulyevagy válasza:
Ez szerintetek végbélperepedés ellen is jó? XD De most komolyan állandóan szívok ezzel a sz*rral...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!