Milyen volt a harmadik szülésetek? Azt mondta egy szülésznő ismerősöm, hogy vagy sokkal rövidebb, mint az első kettő, vagy felér egy első szüléssel. Kíváncsi vagyok.
Szerintem ne aggódj ezen előre feleslegesen.Van aki elsőre is könnyen szül,van akinek nem adják csak úgy.A lényeg,hogy a mama és a baba is épen egészségesen élje túl.
Én leírom neked a 3-ik szülésem,de nagyon keveseknek ilyen,ne ijedj meg tőle.Mondjuk én egyiket sem szültem könnyen.Az elsőt simán,semmi komplikáció beavatkozás nem volt,reggel 4 kor fájásokra ébredtem,éjfél előtt 5 perccel bújt ki.A második indított volt,42 hét végén jártam,6 óra után rosszul lett,ki kellett venni.
A harmadikkal is megpróbáltam simán,a császár miatt lehetett is volna.Vele este 8 kor mentem be 5 perces fájásokkal,reggelig alig voltam 1,5 ujjnyira nyitva,kötöttek be oxitocint,de attól sem nagyon tágultam.Délután 2 körül már elég jól állt a méhszáj,3,5 ujjnyi volt,ekkor elfordult a drágám keresztbe,rosszak lettek a szívhangok megint műtő:(((
Hát nekem sajna így sikerült,pedig megszenvedtem velük rendesen.De a harmadikkal olyan brutál fájásaim voltak,hogy a másik kettő semmi volt hozzá képest.
Van aki meg beugrik a szülőszobába 2-3 óra vagy még kevesebb és minden probléma nélkül gyönyörködhet a gyerekében.Mint ahogy más sem,a szülések sem egyformák.
Remélem neked könnyebb lesz.
Minden jót,és problémamentes szülést.
Köszönöm a válaszokat,remélem, még kapok egypárat!
Egyáltalán nem aggódom, még nagyon az elején vagyok, csak érdekel ez a téma.Nekem az első 12 óra alatt lett meg, a második 5 óra alatt.A másodiknál jóval erősebb fájások voltak, de valahogy máshogy éltem meg, jobban a babára tudtam koncentrálni, míg az elsőnél egyfolytában arra gondoltam, hogy úristen legyek már túl rajta...írjatok még,légyszi,légyszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!