Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetes vagyok, nagyon sokat...

37 hetes vagyok, nagyon sokat fáj a hasam alja. Nektek is? Ez normális?

Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy jósló, mert folyamatosan fáj, nem időszakonként, főleg éjjel, vagy ha már legalább 2 órája nem pisiltem..Akkor legalább fél órán keresztül is, vagy még több...Csak a baba nyomhatja ennyire lent mindenem, és ez fáj, vagy mi lehet? Nekem amúgy egyáltalán nincs se haskeményedés, se jósló..ez is normális 37 hetesen? Bocsi, tapasztalatlan vagyok, első baba...
2011. aug. 11. 07:13
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Én is azt hittem anno, hogy csak simán fáj. Kb két hétig folyamatosan egyfolytában fájt a hasam alja és a derekam, mintha menstruációs fájdalom lenne. Két hét után elmentem dokihoz, és az NST kimutatta, hogy ezek bizony jósló fájások. :) Szerintem menj el dokihoz. De még azt is el tudom képzelni, hogy úgy fekszik a babád, hogy nyom valamit... Egy uh-val legyen inkább több, mint kevesebb..:)

2011. aug. 11. 13:58
 2/3 anonim válasza:
Ja, az kimaradt, hogy az NST utáni nap spontán beindult a szülés...:)
2011. aug. 11. 14:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :-) Nst-re már 4 hete járok, korábban kellett kezdenem, nagyon vizesedem, meg a vérnyomásom miatt, ott a héten tényleg mutatott egy jóslót, akkor lehet, hogy ez az lesz, tényleg...Csak fura, hogy más görcsöket ír, nekem meg egyfolytában fáj...vagyis elég hosszú ideig...Nem tudom mennyi lehet még hátra, csak remélem, hogy minden rendben lesz a kicsivel!!!!!!!!
2011. aug. 11. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!