Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek melyik betét vált be a...

Kinek melyik betét vált be a szülés utánra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 21:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Chiccot hasznaltam, nagyon szuper! Kiprobaltam a Tenat is, az sem rossz.
2011. aug. 9. 22:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is azt mondta mindenki, hogy tenát vegyek. De nem tudom mi az oka, lehet a doki szépen kitakarított odabent, de én alig véreztem. Az első két nap még volt elég rendesen, de utána már nagyon kevés, így allwayst hozattam be, sima nappalisat. De még úgy érzem ez is sok, pedig csak egy hete szültem.
2011. aug. 10. 07:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Első napokban Tena lady extra, vagy super, majd a normál!

Sokkal jobb, mint az always (az anyaga).

2011. aug. 10. 07:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Anion betét, igaz kicsit húzós az ára, de ennek gyógyító hatása is van.
2011. aug. 10. 09:01
 15/18 anonim ***** válasza:

Az elsőnél Libresst,a másodiknál Always-t használtam. 3 (1 éjszakai,2 sima)csomagot vittem,és még hoztam is haza mind a 2x (az elsőnél az 5. napon engedtek haza,a másodiknál a 4. napon)

Most Libresst fogok vinni.

Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

Üdv:35hkm

Boldog

2011. aug. 10. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Én a kórházban kaptam nem tudom milyen betétet,de nem volt jó és a sógornőm hozott be nekem MoliMed Pants nadrágpelenkát,ami nekem nagyon bejött.Császár után a szorítókötést nagyon jól tartotta és nem első sorban bugyit sem kellett használnom.A csere is egyszerű volt,az egyik nővér még azt is mondta,hogy ez tök jó megoldás. :)
2011. aug. 10. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:
Első nap azt az óriás vattát használtam amit a kórházban adtak. Utána már jó volt a sima éjszakai betét is. Egyszer sem történt baleset, és nem is kellett óránként cserélni.
2011. aug. 10. 14:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Érdekes módon semmivel nem véreztem erősebben, mint a terhesség előtti havimnál, így egyszerű éjszakai Jessa(DM) betétet használtam kb 2-3napig, utána a normál Libresse-t.
2011. aug. 10. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!