Aki úgy szült, hogy ki nyomták belőle a babát miért
volt ez így? Melyik kórházban szültetek?
Nekem is rásegített a doki egy kis nyomással, mert elfáradtam és a fejénél segített, amikor már látszott a kis buksija, csak akkor avatkozott be.
2011. aug. 9. 13:06
13.06. nekem semmi problémám nem lett belőle, nem fájt a hasam se utána, nem lett kék. Barátnőmnek szintén segített így a fogadott dokija, neki tiszta kék-zöld volt a hasa. (Nekem is fogadott volt egyébként.)
2011. aug. 9. 13:10
1. halott baba volt azért kellett a segitség. :(
2. szerintem nagy volt nekem, nem akart jönni és ezért segitettek rá.
4. kicsike volt és mégsem akart kifele jönni, szerintem korán kezdtem nyomni még nem lett volna ott az ideje.
Nem fájt,és nem is lettem kék utána.
2011. aug. 9. 14:12
SE II. Klinikán szültem. Elhúzódott a kitolás, és egyszer csak hirtelen rosszabbodni kezdtek a baba értékei, ekkor gyorsan gátat metszettek és kisszékre állva nyomta ki a babát belőlem az orvos. Fogadott volt.
Akármi is volt a bibi, hamar észlelték, mert 9/10es Apgart kapott a kislányom, lila sem volt.
2011. aug. 9. 15:09
15/20 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm.Nem voltak fájásaim 38 hetesen már 2 cm nyitva volt a méhszájlom ,39 hetesen 3-4 cm rá 2 napra 5 cm , következő nap 6 cm méhszájjal semmi fájassál burkot repesztettek.Fájások semmi ,5 óra vajúdás után ,majdnem meg császároztak,aztán valahogy sikerült 2 dokinak is kinyomni belőlem,nagyon nehezen.
Én 1 óra alatt megszültem, simán ment minden, de a doki mégis nyomta a hasam, mert nem jól vettem a levegőt, és nem tudtam elég erősen nyomni. De ez egyáltalán nem kellemetlen dolog az, h nyomta, nekem sokat segített.
Sokan negatívumként élik meg, h "kinyomják" belőlük.
2011. aug. 10. 07:40
17/20 A kérdező kommentje:
az első is ki lett nyomva,ő nála nem kaptam levegőt,a 2 -iknál,jobb volt .
Az egész szülés 3 óra alatt lezajlott. Majdnem császár lett a vége,mert állítólag elfáradt a baba,lassult a szívverése. Volt fogadott dokim,ez Kecskeméten volt, de volt bent egy másik doki is, és rásegített. Utólag mondták,h rá volt tekeredve 1 soron a köldökzsinór. Ez 7 hete volt, most megyek kontrollra,majd még kifaggatom a dokit. Jah, és 1 hétig véraláfutásos volt a hasam...de megérte,mert büszke vagyok rá,h megszültem a kislányomat! :)
2011. aug. 11. 16:06
1. babánál kellett rásegíteni,mert nagyon rövid volt a köldökzsinór,így a fájásszünetekben visszacsúszott a baba.Nekem nem fájt,és be sem kékült a hasam(Péterfy khz)
2011. aug. 15. 09:03
20/20 A kérdező kommentje:
Kapcsolódó kérdések: