Aki úgy szült, hogy ki nyomták belőle a babát miért volt ez így? Melyik kórházban szültetek?
Az első gyerekemnél volt ilyen. Volt fogadott dokim, a szülést többmindennel próbálták indítani napokon keresztül, mire végül beindult, de úgy, hogy előtte 2 napig nem aludtam semmit, se éjjel, se nappal, enni sem ettem, csak ittam. Erőm semmi nem volt szinte.
Amikor beindult a szülés, nem voltak igazi fájásaim, csak feszegetésfélék. A doki burkot repesztett, kicsit tágított rajtam. Ezután én egyáltalán semmilyen fájdalmat, fájást nem éreztem. A doki egyik keze bennem volt, és ő mondta, mikor meddig nyomjak. Erőm semmi nem volt a feljebb írtak miatt. Ő és a szülésznő óvatosan nyomták ki a babát belőlem. Nem fájt!
Volt egy 22.héten beindított vetélésem. Ott hiába kaptam az infúziót 20 órája, nem nagyon volt eredményes. Elfolyt a víz egyszer, majd leállt minden 4 óra hosszára. Akkor jött egy székelési inger, de semmi egyéb. A baba már elindult. De nem haladt. A doki ekkor kívülről nyomta a pocakomat, szó szerint belekönyökölt, belülről pedig húzta. Borzalmas rá visszagondolni. Napokig fájt a hasam, a beleimmel gondok lettek.
És volt egy rendes szülésem, igaz indított volt, de nem kellett kinyomniuk a babát, mert éreztem mindenféle fájást és erőm is volt.
Az utolsó 2 eset ugyanabban a kórházban volt, az első pedig egy másikban. Nevet nem írok, mert nem szabad általánosítani. Sajnos van, hogy kénytelenek így közbeavatkozni.
A második kicsivel nem éreztem a tolófájást, csak saccoltam, hogy az épp fájás, és a doki segített, mert látta, hogy szerencsétlenkedek
Ezért segített a doki, de nem volt vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!