Milyen orvos Erdődi Zoltán?
Reagálva az előző válaszolóra, nem tudom, kitől hallotta, hogy hetente 1 órában lehet felhívni!?Én személy szerint hozzá járok, és ilyet még véletlenül sem mondott.Jelenleg 28.hetes várandós vagyok, és mikor megkérdezem a konroll végén, h mikor kell mennem megint,a válasz az, h ha nincs semmi gondom, akkor 1 hó múlva, de probléma esetén felhívhatom nyugodtan.Előfordult már az is, h nem tudtam elérni, és ő hívott vissza.
A magánrendelésén elég nagy a tumultus, az biztos,sorszámot kell húzni, és sokszor 10-20 perc alatt elfogy a 30 szám, amit rendelés elején kitesz a váróba, de mindig szán elegendő időt a betegre, és nem rázza le 5 perc alatt.
Én eddig nem tudok róla rosszat mondani, hallani már én is hallottam negatívumot, na de melyik orvosról nem?
A személyes tapasztalat a mérvadó mindig, én azt mondom.
Első szülésem lesz, azt hiszem ott fog igazán eldőlni a véleményem róla.Egyébként én a pozitív vélemények alapján kezdtem el hozzá járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!