Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császároztak valakit derékpana...

Császároztak valakit derékpanaszok miatt?

Figyelt kérdés
Lehet furán hangzik a kérdés, de nekem már most ha háton fekszem sokáig megfájdul a derekam és alig bírok sokszor felállni. Szülés után meg tudok majd mozdulni?
2009. ápr. 9. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Várandósság alatt nekem is sokat fájt a derekam, és már nem csak, ha háton, hanem, ha bárhogy feküdtem, álltam. A felállás is néha gondot okozott, pl, ha fürdőkádból kellett kijönni. Ne aggódj, szerintem emiatt, ha csak ez a gondod, nem fognak császározni. Szülés után pedig hamar regenerálódik a szervezet, a gerinced, derekad megkönnyebbül.

Ha ki akarod zárni, nehogy valami kóros dolog legyen, a nőgyógyászod biztos szívesen ír beutalót ortopédiára. Nekem a lúdtalpam miatt írt, bár az már más kérdés, hogy itt fél évre előre be volt táblázva az ortopédia és nem fogadtak.

2009. ápr. 9. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen:-)

Nekem el van törve 4 csigolyám, mégis meg tudtam szülni a babámat:-)

Ne parázz előre ilyen dolgokon. A terhességnél természtes, hogy fáj a derék.De ettől még nem lesz császár.

2009. ápr. 9. 22:11
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. Engem a kismamatornán paráztatott be a gyógytornász amikor panaszkodtam a derekamra, hogy jogom van császároztatni magam ilyen gonddal, pedig addig fel sem merült bennem, hogy emiatt szoktak császározni.
2009. ápr. 10. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!