Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másnak is repedt meg a végbele...

Másnak is repedt meg a végbele szülés után? Sokára gyógyul be?

Figyelt kérdés
Mit tanácsos ilyenkor enni, hogy lazább legyen a széklet?
2009. ápr. 9. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rendesen kiszakadt, volt is benne pár öltés. Én Glicerin kúpot használtam míg be nem gyógyult. Kb 2 hónap.
2009. ápr. 9. 20:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Jesszus ez komoly?Én mindig azthittem,hogy max egy aranyér és azzal le van tudva.Ajjj,nemtuom velem mi lesz,mert volt egy elég komoly popsi műtétem,belső varrással szenvedtem 6 hónapig és elég érzékeny most is,van,hogy bevérzik ha meg kell erőltetnem magam,ajjjajj,el sem tudom képzelni mi lesz velem ha szülésre kerül a sor:S
2009. ápr. 9. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Tejtermékeket, sok folyadékot és rostot egyél, pl. sok főzeléket, levest.

(Bocs, hogy ide írom: A második válaszolónak: Kérj orvosi szakvéleményt, hogy szülhetsz-e természetes úton)

2009. ápr. 10. 08:10
 4/4 anonim ***** válasza:
2.vagyok.Hát tejtermékkel csínnyán bánok,mert puffadok és megy is a hasam tőle.Lehet laktózérzékeny vagyok,mert minden tejes dologtól ez van.Szakvélemény?Hát gondolom majd meg kell említenem,ma is majd kiszakadt egy erősebb hehe nyomásnál,azért szívesebben szülnék majd hüvelyi úton,de azt nem akarom,h újabb műtét legyen a vége.Nah majd elválik,addig még van azért jó pár év,bár nemhiszemh fenék ügyileg javulna a helyzet,ha már eddig sem:)
2009. ápr. 11. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!