Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Spermaszám növelésére szeretné...

Spermaszám növelésére szeretnék ötleteket kérni. Ki mit javasol?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 07:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szia igen (utolsó vagyok)van egy 10éves fiam és amikor ö betöltötte a 3 évet szerettünk volna neki kis tesót és kiderült eyg két probléma köztük ez is amit te írtál és jártunk orvoshoz de sajnos anyagiak közbe szóltak és hagytuk a dolgot mert közben már azért ott volt a fiam és mindig csak arra kértem a jó istenként ha már csak 1 lehet őt tartja meg erőben egészségben de egy csoda folytán most decemberbe pozítiv lett a tesztem és már lassan szülni megyek és kislányunk lesz és nagyon nagyon boldogok vagyunk mind a hárman de még most se kérek mást a jó istentöl csak a gyerekeimnek és a családomnak egészséget és csak azt tudom mondanni neked ne ad fel soha csodák léteznek.(Azt mondta az orvos 1sperma is elég a babához csak az gyors és ügyes legyen)
2011. aug. 6. 11:36
 12/18 anonim ***** válasza:

Varicocele kisműtét, ha az alacsony spermaszámot az ér kisebb rendellenessége okozza, a spermaszámot a műtét után röviddel, jelentősen növeli.

Étrendben a C-vitamin segít, állítólag a virágpor is, azt be lehet szerezni gyógynövényboltokban, a banán, és a tejfehérje szintén. Állítólag, azok az ételek, amelyek tejszaporítóak, a férfiaknál a sperma minőségét javítják. SOk sikert! :)

2011. aug. 7. 22:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Varicocele kisműtétet a férjemnek is javasolták. Nagyon alacsony volt a spermaszáma két vizsgálaton is. Nem akarta vállalni semmikép. Én meg nagyon elkeseredtem. Erre a két borzalmas eredmény közötti 2 hétben összehoztuk a kisfiamat, aki talán már napokon belül meg is születik vagy még 2 hétig bent táborozik :)
2011. aug. 10. 08:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolsónak.Ez igen,hatalmas gratula!!!De jó hogy ilyen csodák vannak:-)
2011. aug. 11. 21:08
 15/18 anonim ***** válasza:

e+c vitamin

fehérjedús ételek (fehér húsok, halak)

ritkább szex, max heti 1x (és persze masztiznia sem szabad)

ne igyon, ne dohányozzon, ne kávézzon

langyos vízzel zuhanyozzon, ne vegyen ülőfürdőt, a meleg víz is roncsolja a spermát.

2011. aug. 18. 12:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Fer 14 segített az én férjemnek is. 10 hónapig hiába próbálkoztunk. 3 hónap egy kúra, utána azonnal terhes lettem!!!! Szurkolok nektek!

Most fél éves a kislányunk

2011. aug. 18. 15:49
 17/18 sumergo ***** válasza:
Napi egy pohár barna sör + naponta 1 fürjtojás sárgája. Gyuri bácsi (Bükki füvesember) tippje.
2011. aug. 18. 19:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Szelén tabletta
2011. aug. 18. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!