Meddig húzhatom? Szombaton beindult a szülés úgy tartották vissza. Nagy szerencsével sikerült.
a méhszájam 2100.a buksija bemenetre illeszkedik ezt írták a papíromra.kaptam tüdőérlelőt,antibiotikumot magnéziumot amíg khba voltam.most itthon vagyok meddig lehetünk még 1ben?tapasztalatok?
nagyon félek:(
34hkm
24 órás infúzió?úristen...nekem most volt életem első infúziója de ez is nagyon sz*r volt.
akkor túl jól sikerült a vissza tartás:)vagy lehet h megsértődött a kis manó :)
nekem a lányomnál 26 hetesen indult be,de hál Istennek sikerült "bent tartani" a picurkát:)én is 24 órán keresztül kaptam infúziót ami maga volt a pokol...
30 hetesen jöhettem ki a kórházból és a 36. hétig 3 fajta gyógyszert szedtem..37+5 hetesen ki is bújt a drága,makk egészségesen.
Én most 22 hetes vagyok ismét és extra adag magnéziumot kell szednem mert sűrűn keményedik a hasam..Én is csak reménykedni tudok hogy most a fiammal nem ismétlődik meg...Sokat pihenek.. mást nem nagyon tudok tenni..
te is pihenj sokat és ne stresszeld magad...
Szorítok hogy minden rendben legyen és gratulálok a babához!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!