A Zalaegerszegi kórházban van egy ágyas baba-mama szoba? Ha igen, mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 15:23
1/3 anonim válasza:
én nem tudok róla, ahol én voltam, az egy 4 ágyas szoba volt. nézd meg a kórház honlapját, hátha ott megtalálod...
Sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Szia!Biztosan nincs,sajnos.Alaposan utánajártam -anno-(januárban született a kicsi) de sajna csak többágyas szobák vannak.Egyébként azóta annyit gondolkodtam ,sokkal jobb lett volna,ha kettesben lehetünk a babussal.:(
3/3 anonim válasza:
4 ágyas a legkisebb szoba. Katasztrófa ha 4 gyerek egész éjjel. A kórházban töltött 4 éjszaka számomra szörnyű volt. A szülés nem viselt meg de a kialvatlanság nagyon. Otthon tudtam csak pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!