Meddig normális a szülési sérüléstől való félelem?
Ha tehetd, akkor hagyd abba a tanfolyamot, ha ennyire felzaklat.
Szerintem aki járatos a szülés és annak komlikációival kapcsolatban, az pontosan tudja, hogy mi minden történhet meg. Aki ebben nem járatos, az "áldott tudatlanságban" hordja ki a babáját. Felkészülni erre biztos, hogy nem lehet, de ne is gondolj rá, hogy esetleg ez veled is megtörténhet!
Gondolom, biztos, hogy nagyon jó orvosod van, bizz benne, ő tuti, hogy mindent elkövet annak érdekében, hogy ne legyen szülési sérülése a babádnak és neked sem.
Nekem volt fogadott szülésznőm, aki a vajudás alatt végig figyelt rám, mindig ott volt, ha kellett! Én csak ajánlani tudom, mert sokat számít, hiszen az orvosod nem várhatja végig a vajudásodat, ő csak a szülésnél lesz ott.
Próbáld meg a gondolataidat másfelé terelni és akkor talán kicsit könnyebb lesz!!!!
Könnyű szülést és nagyon, de nagyon egészséges kicsi babát kívánok neked és fel a fejjel!!!!
A legjobbakat!!!!
Sajnos normális. Az mondjuk nem, hogy ez a tanfolyam nem nEKED VALÓ. Egészségügybe ne menjen aki nem tudja kizárni...
Ha megszületik, aggódunk, hogy rendben van-e a vérképe, ha jár majd, hogy beüti magát, aztán meg, hogy drogozni kezd-e:) Nem nagyon van vége. Valahogy magunkban kell ezt rendezni, mert a babánk érzi.
Egy 1 hónapos kislány anyukája
Szia!
Teljesen egyetértek az előttem válaszolóval.
Én fogyatékosothonba dolgoztam,ahol egyetlen ép egészséges gyerek sem volt.Igaz,hogy hamar táppénzre mentem,de nem a lelki okai miatt,hanem a fertőzésveszély miatt javasolta az orvos.De rendszeresen mentem látogatni a kolléganőimet,és a gyerkőcöket is,de soha eszembe nem jutott,hogy az én babámnak baja lehet,vagy lehet olyan,mint ők.Ha te nem tudod ezt jól kezelni,akkor halaszd későbbre ezt a tanfolyamot,mert a lelki tényezők bizony hatással lehetnek a gyerekedre.
Jó egészséget nektek,üdv
Én meg olyan iskolában dolgozom, ahol pár évvel ezelőttig fogyatékos, mozgássérült gyerekek is tanultak, külön csoportban. Hát gondolhatod, mi mnident láttam, olvastam az előzményeikről én is .... valóban, a 95%-uk szülés közben sérült, amúgy totál egészségesek lennének.
Egyszerűen nem szabad rágondolni így ... nem tudok én is jobb ötletet adni, bár a tanfolyamra én most biztos nem vállalkoznék a helyedben, ill. felfüggeszteném.
A legjobbakban kell bízni!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!