Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek a szüléstől való...

Mit tegyek a szüléstől való félelemmel? Van valakinek valami hasznos tippje a szülés előtti félelmekre?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 19:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én mindig féltem a szüléstől, de valahogy a terhességem alatt nem annyira. Meg nekem a 36. héten jött a baba hirtelen, úgyhogy nem volt időm azon gondolkodni, hogy vajon melyik nap szülök meg, mint aki túlhordja, az idegtépő lehet.

A szülés kemény volt, nem részletezem, ne számíts könnyűre, mert inkább érjen kellemes meglepetés. Vannak könnyű szülések is. Én legközelebb már tudom mire készüljek fel, ami nem tudom, hogy jó-e, de még bízhatok könnyebb szülésben, és legalább nem az ismeretlentől félek, mert az még rosszabb. Valahogyan ki fog jönni, ez biztos!

Kemény volt a vajúdás, de a kitolás már jobb volt, mint amire számítottam.

Egyszerűen próbálj nem rágondolni, felesleges előre parázni, akkor ráérsz majd, ha odakerülsz, de akkor meg nem lesz rá erőd, mással leszel elfoglalva.

2009. ápr. 9. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!