Mit tegyek a szüléstől való félelemmel? Van valakinek valami hasznos tippje a szülés előtti félelmekre?
Gondolj arra, hogy úgysem úszhatod meg. :D Bocs, de igaz.
Amúgy én már kétszer átéltem, és az első előtt én is nagyon féltem. De rájöttem, hogy nem volt miért, nem olyan vészes. :) Símán ki lehet bírni, akár fájdalomcsillapítás nélkül is.
Várd, hisz egy csoda a terhesség és a születés is. Ha félsz, annál rosszabb lesz. Gondolj arra, hogy már millióan túlélték, nálad finnyásabbak is, te is túl fogod.
Én a szüléstől nem féltem, vártam mindig is-megjegyzem bármikor újracsinálnám, mert élmény volt. Én a jogsitól féltem, akkor is azt gondoltam, hogy nálam hülyébbeknek is sikerült, nekem is fog-bejött:-)
Repülő nem marad fent, gyerek nem marad bent:-)))
Az elsőnél paráztam, hogy milyen lesz, a másodiknál meg azért, mert tudtam , hogy mi vár rám.
Lehet, hogy a harmadiknál már nem félnék, de nem lesz harmadik.
Szia!
Szerintem a legjobb tanacs, hogy dolgozzal együtt a testeddel!!! Ne a fajasok ellen legyel, hanem a fajasokat kihasznalva arra gondoljal, hogy egyre közelebb vagy az ahitott perchez, hogy a babadat vegre lassad, es veled legyen... Valoban elmenykent kell felfognod, hogy megadatik, hogy szülő legyel, hogy valaki teged akar anyukanak, es rabizza magat a törödesedre...
Meghat azert tegyük hozza, hogy a gyermeked is vegig megy azon a folyamaton ami neki sem egyszerü! Gondoljal arra, hogy azert leszel nagyon ügyes, es összeszedett, es koncentralt, hogy a babanak is rövidebb, es könnyebb legyen a szüles. :) Ez az első közös elmenyetek, es ugye meg akarod tenni, hogy a lehetőseg szerint a legjobb legyen ?
Szerintem ezek a gondolatok erőt adhatnak, nekem legalabbis igen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!