Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek a szüléstől való...

Mit tegyek a szüléstől való félelemmel? Van valakinek valami hasznos tippje a szülés előtti félelmekre?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 19:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Gondolj arra, hogy úgysem úszhatod meg. :D Bocs, de igaz.

Amúgy én már kétszer átéltem, és az első előtt én is nagyon féltem. De rájöttem, hogy nem volt miért, nem olyan vészes. :) Símán ki lehet bírni, akár fájdalomcsillapítás nélkül is.

2009. ápr. 7. 19:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha túl vagy rajta tök büszke leszel, hogy végig tudtad csinálni. Végiggondoltam a szülésemet és tényleg mindent a tested írányít és nem "Te". Nekem inkább a következő egy hónap volt egy kicsit nehéz. A szülés egy pillanatnak tűnik.
2009. ápr. 7. 19:40
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is féltem a szüléstől de gondolj arra hogy valahogy ugyis meg fog születni. ha félsz tőle jobban fog fájni, bebeszéled magaadnak. ne félj, természet rendje
2009. ápr. 7. 19:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Várd, hisz egy csoda a terhesség és a születés is. Ha félsz, annál rosszabb lesz. Gondolj arra, hogy már millióan túlélték, nálad finnyásabbak is, te is túl fogod.

Én a szüléstől nem féltem, vártam mindig is-megjegyzem bármikor újracsinálnám, mert élmény volt. Én a jogsitól féltem, akkor is azt gondoltam, hogy nálam hülyébbeknek is sikerült, nekem is fog-bejött:-)

2009. ápr. 7. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon féltem mert mindenki elijessztett. Akkor arra gondoltam hogy arra fogok kőzbe gondolni hogy minden egyes fájdalom kőzelebb visz ahoz hogy megpillatsam a babám. Szerintem te is igy fogd fel. Első szűlésem volt és hidd el hogy egy élmény volt nekem. Nem csak a szokásos sablon dumárét mondom. Nem éremes ezzel idegesiteni magad attól nem lessz könnyebb hogy félsz. Ha belegondolsz ez is igaz.
2009. ápr. 7. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Repülő nem marad fent, gyerek nem marad bent:-)))

Az elsőnél paráztam, hogy milyen lesz, a másodiknál meg azért, mert tudtam , hogy mi vár rám.

Lehet, hogy a harmadiknál már nem félnék, de nem lesz harmadik.

2009. ápr. 7. 21:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a legjobb tanacs, hogy dolgozzal együtt a testeddel!!! Ne a fajasok ellen legyel, hanem a fajasokat kihasznalva arra gondoljal, hogy egyre közelebb vagy az ahitott perchez, hogy a babadat vegre lassad, es veled legyen... Valoban elmenykent kell felfognod, hogy megadatik, hogy szülő legyel, hogy valaki teged akar anyukanak, es rabizza magat a törödesedre...

Meghat azert tegyük hozza, hogy a gyermeked is vegig megy azon a folyamaton ami neki sem egyszerü! Gondoljal arra, hogy azert leszel nagyon ügyes, es összeszedett, es koncentralt, hogy a babanak is rövidebb, es könnyebb legyen a szüles. :) Ez az első közös elmenyetek, es ugye meg akarod tenni, hogy a lehetőseg szerint a legjobb legyen ?

Szerintem ezek a gondolatok erőt adhatnak, nekem legalabbis igen. :)

2009. ápr. 8. 11:16
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat igazatok van az lesz a legszebb dolog,hogy végre megláthatom és erre fogok gondolni.
2009. ápr. 8. 13:41
 9/11 anonim ***** válasza:
[link] ezt olvasd el tud segíteni
2009. ápr. 8. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia, én arra gondoltam, hogy csak kb. 15-20 cm távolságot kell megtennie, és ez így olyan bagatellnek tűnt :)
2009. ápr. 9. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!