37 hetesen kezdett már inni vki bábakoktélt? Sokan írtatok már róla de szinte mindenki túlhordásos volt.
Még annyit hogy akikkel beszéltem azt mondták hogy inkább a koktél mint az oxitocin...
Várom a válaszokat:D
Szia nekem 42. heten inditottak...megfordult a fejemben hogy megiszom a babakoktelt, de aztan utananeztem es rajottem hogy nem kockaztatok. Ugyanis bekerul a pici szervezetebe is rajtam keresztul, beinditja a belmukodeset, es belekakil/hata vizbe...na most ha belekakil de a szulest nem inditja el...akkor sulyos fertozest kaphat a baba...(igy jart az egyik baratnom...ketszer megitta es nem indult be a szules, a baba meg belekakilt a vizbe, 3 nap mulva inditottak neki is, nem dicsertek meg)
amugy nem tudom mi a baj az inditassal...sokkal jobban fel tole minden kismama mint amilyen rosz valojaban.
szoval szerintem vard meg amig a baba ugy dont ki akar jonni.tudja h mikor van kesz erre a vilagra.
boldog babavarast, es gyors konnyu szulest
5 hetes kisfiu anyukaja
Szerintem semmiképp ne igyál!
Én túlhordtam, mikor akartam venni a gyógyszertába, de egyszerűen nem adta ki a gyógyszerész!
Ha a szived miatt műtenek, jobb lenne, ha nem játaszanál. Várd meg szépen a fájásokat, és minden rendben lesz.
Megindítják a 37 és 38 .-ik hét közt,mert kb akkor lesz már 4500gr. Tehát az is kizárt hogy tovább hordhatom,de mivel már szültem tudom milyen az ha oxitocinoznak...ja és akkor is minden nélkül belekakilt a töki a magzatvízbe...pedig ő spontán indult be a 38.-ik héten. Szóval sztetek várjak...
én ugy terveztem hogy hétfőn mikor befekszem letolom a koktélt és mindenképen kórházban leszek,ha megindul meguszom az indítást,ha nem hatásos akkor még max 1-2 nap és megindítják.
Hat a te tested a te babad...de en semmilyen korulmenyek kozott nem innam meg...elhiheted en majd belehaltam az utolso ket hetbe...enm kaptam levegot, fajt mindenem, nem tudtam menni aludni ulni allni..semmit sem tudtam csinalnoi a lurko megsem akart kijonni, mar az orvos csinalt mehszaj tagitast, hogy hatha elindul magatol...de nem jott igy meg inditottak, es nem banom. 23 orat vajudtam, de ebbol 7-8 ora volt olyan hogy azt hittem lebontom az epuletet, olyan fajdalmaim voltak...de megerte varni...itt alszik melettem ez a kis lurko, es siman ujra csinalnam meg ugy is hogy tulhordom...kitartas tudom hogy nehez :)
ja elso voltam
orvosi véleményt kértem arról hogy a bábakoktél hatással van e a pici szervezetére...pontosan hogy nála beindíthatja e a bélműködést,vagy is okozhat e "hasmenést" így belekakilhat e a magzatvízbe.
Ritka jót nevettek ezen elméleten,és azt mondták hogy viccnek is rossz. Csak gondoljunk bele...34 hetesen összejön egy kis hasmenéses virus a kismamánál...az is érinti a babát...de vhogy nem kakil bele a magzatvízbe...
pontosan a túlhordás és a baba "oxigénhiányos"állapota ez nem az az oxigénhiányos állapot ami károsodást okoz hanem az hogy már a tüdeje maximálisan kész a lélegzetvételre és nem a magzatvíznyelésre. Szóval ezen folyamatok átfedése indítja be a babánál azt hogy belekakiljon a magzatvízba :D Semmi köze a bábakoktélnak ahhoz hogy a baba kakil vagy nem.
de megköszönte e dokim a sztorit mert rég nevetett ilyen jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!