A mikorra voltatok kiírva (mensi szerint), uh szerint mikorra volt várható a baba, végül mikor született?
Április 23, április 24.
Született: május 2 :)
Nagyon szépen köszönöm az eddig érkezett válaszokat!!
A pocakosoknak : mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!!!!
A többieknek pedig: jó babázást!!
Kiírva júli 23, uh mindig mást mutatott (25-e környékét), végül 28-án indították, mert már arra volt több rossz szívhang is.
nem riogatásképp, de van ilyen is:
Egy ismerős kb ua időpontra volt kiírva a mensi szerint, mint én, de az uh eredményei alapján mindig tologatták kijjebb a szülés várható időpontját. Utólag derült ki, hogy probléma volt a méhlepénnyel, és a baba nem fejlődött egy ideje sajnos.
Mensi szerint (2009) dec.7 volt!Uh szerint 30. héttől Nov.4-11. között! Nagy volt a babám, azért mondott az uh mindig novemberi dátumot!
Végül dec.4-én született! :) 61 cm hosszú volt!
Végig menstruáció alapján volt az időpont, sosem módosítottak rajta. Főleg, mivel ovulációs tesztet használtam, így tudtam is, mikor estem teherbe.
A kiírás február 20 volt, de 24-én született a kislányom.
Mens.alapján március 8, de uh alapján mindig előtte voltunk pár nappal, végül 7-én született, 1 nappal hamarabb.
Másodiknál 17-re voltunk kiírva, ott is volt mindenféle dátum, de inkább 17-e utáni dátumok, főleg a vége felé, már mindig kitolt egy héttel az UH. VÉgül már 3-án megszületett.
az UH mindig aznapi dátumot adott meg, amekkor a vizsgálat napján a számítások alapján a baba volt. Ez akkor rossz - úgy tudom - ha már több, mint két héttel előbb, vagy utóbb számolja a babát. Nekem a dokim egyszer sem módosított a szülés dátumán - mindig a 8, illetve 17-i napok voltak a mérvadóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!