Császármetszés után használtatok/hány nappal tépőzáras hasszorítót?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 15:36
11/12 Kései Sirató válasza:
Nekem a védőnő ajánlotta, meg is vettem.
A műtét másnapjától használtam éjjel-nappal kb. 4-5 napig. MIndenképpen jót tesz a hasfalnak, és a közérzetnek is.
Műtét után közvetlenül homokzsákot helyeztek a hasamra (Veszprémben), már az is azt a célt szolgálta, hogy egy kicsit összébb menjen a a hasam, és másnap reggel fel is tettem. Varratszedés nekem nem volt, mert itt felszívódó varrattal varrnak mindenkit. Tudom ajánlamni - mármint a haskötőt.
12/12 anonim válasza:
ez szerintem mindenkinek mas...erzed majd, hogy mikor nem erzekeny annyira a sebed, hogy hasznalni tudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!