Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért félek ennyire a szüléstő...

Miért félek ennyire a szüléstől? S ugye van is miért?

Figyelt kérdés

15 vagyok, még szűz természetesen és nem is akarok kisbabát mégcsak nem is gonodlkodtam ilyen dolgokon, csak úgy jó tizenévek műlva

De mégis ha terhességről van szó valahol én annyira félek tőle

Jut eszembe, hogy ott ki kell jöjjön egy akkora nagydarab emberke, s annyira parázom

Imádom a kicsi gyerekeket, s majd majd persze én is szeretnék magamnak kisbabát, de azt hiszem nem fogom tudni legyőzni félelmel a szűléstől

Mi lesz akkor velem? :(

2009. ápr. 7. 13:33
 1/5 anonim válasza:
13%
Örökbefogadsz újszülöttet szülés helyett. Ennyi.
2009. ápr. 7. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, mindenki így van vele. :) De majd ha már (persze nem most!) terhes leszel, és már akkor szeretni fogod a gyereked, és eljön a szülés pillanata, az egész más lesz. :) Persze, fájni fog, de megéri. :) Majd megtapasztalod. :)
2009. ápr. 7. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen én is féltem a szüléstől, ma pedig már van 2 gyerekem :-)
2009. ápr. 7. 14:35
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát köszi a válaszokat

Elsőnek azt mondom, hogy nekem nem kell örökbefogadott, imádom a kisbabákat biztosan az én gyermekem is imádni fogom, csak tényleg félek, de ha azt mondjátok nemcsak én vagyok így vele, akkor megnyugodhatok

Meg amúgy is van időm elég, hátha addig változik :)

Köszönöm

2009. ápr. 7. 15:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Ne aggodj,en ennyi idosen ugyanugy paraztam mint te.

Most varom az elso babat,2 honap mulva szulok.

Hidd el,ha elottunk olyan sokan kibirtak akkor mi is kifogjuk birni:)

Az teny h faj,de minden anyukatol eddig azt halottam h mikor a kezedbe adjak a babat,elfelejted az osszes fajdalmat annyira boldog leszel.:)

Udv:28 hetes kismama

2009. ápr. 7. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!