Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most mondta egy ismerösöm,...

Most mondta egy ismerösöm, hogy a növére nem kapott beöntést szüléskor. Igaz lehet? Én ugy tudom minden esetbe kell adjanak.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 19:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Bp. Szent István kórházban nem csinálnak. Egyáltalán nem. Nekem a szülésznő azt mondta, ha "besikerül" egy kicsi, az annak a jele, hogy jó helyre nyomsz. konkrétan azt mondta, "ez az a hely, ahol beszarsz, behugyozol, ez így természetes". És egy kis nyuszibogyónyi mennyiségről van szó, nem a szokásos adagról...:))
2009. ápr. 5. 21:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Szia!

nekem az elsönél adtak, a mäsodiknäl, mikor mär nagyon erös fäjäsok voltak, volt hasmenésem, de ugy, hogy minden kijött, szoltam a szülésznönek, és mondta, hogy ilyen esetben nem adnak beöntést. mondta, hogy vannak nök, akiknek szülés elött kitisztul a belük, anélkül, hogy kaptak volna beöntést.

2009. ápr. 5. 21:51
 13/20 anonim ***** válasza:
Én is az István kórházban szültem, nem adtak, sőt a szülésznő a nyomásnál folyamatosan azt mondta: 'kakil az ujjamra' :-), de azért szerencsére nem sikerült :-)
2009. ápr. 5. 21:57
 14/20 anonim ***** válasza:
én sem kaptam, hanem kúpot. aholén szültem, kúp van, beöntés nincs
2009. ápr. 5. 22:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Tavaly dec. végén szültem Bpen, a Szent István kórházba, és én sem kaptam!!!!!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 6. 08:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz ha valaki kicsit bekakil közben, ott akkor ez senkit nem fog zavarni, nem ezzel törődnek, hidd el nekem!! Nálam nem volt beöntés, volt is "balesetem", de a kutyát sem érdekelte, ott volt a férjem, ős segített, és "tisztított meg". Nem gáz!!!!
2009. ápr. 6. 08:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Tőlem megkérdezte a szülésznő, hogy kérek-e.
2009. ápr. 6. 09:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Az első babánál kaptam beöntést és hülyén hangzik de ez nekem megváltás volt. 9 hónap komoly székrekedés után nekem ez a megváltás volt.A másodiknál meg már én kértem tudván hogy végre vége lesz a székrekedéses időszaknak.Egyáltalán nem fájt.
2009. ápr. 6. 13:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Én a balassagyarmati kórházba szültem, beöntés nincs, borotválás is csak a gátmetszés helyén.
2009. ápr. 6. 14:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Tőlem megkérdezte a szülésznő, hogy kérek-e. Mondtam hogyha nem muszáj, akkor nem. Annyit mondott, hogy aki kap, az is néha odabalesetezik.

Kitolásnál azt mondogatta, hogy kakil-pisil, kakil-pisil. Hát sajna odasikerült egy kicsi, szégyeltem magam, de a dokim és a szülésznő is csak nevetett, hogy ugyanmár ez nem gond, azt jelenti, hogy jól nyomok.

Lepedőt cseréltek úgy,hogy észre sem vettem:)

2009. ápr. 6. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!