A fájásoknál mit jelentenek azok, hogy 5 illetve 3 perces fájások?
Figyelt kérdés
5 és 3 percenként jönnek, vagy addig tartanak?(És hogyan kell számolni?) Ha addig tartanak akkor mennyi az az idő, amíg nem fáj? Már bocsi, az értetlenkedésért, csak érdeklődöm.
18hetes kismami
2009. ápr. 5. 19:21
1/8 anonim válasza:
5 vagy 3 percenként jönnek és pár másodpercig tartanak
2/8 anonim válasza:
A fájást az egyik kezdetétől a következő megkezdéséig kell mérni. Ezt majd érzed: erős görcs, derékfájás, keményedés. Minnél súrúbb, annál közelebb vagy a szüléshez. ha tudok, szívesen segítek még.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi! melyik a legfájósabb, a vajúdás vagy már maga a szülés? eléggé nehezen viselem a fájdalmat, és attól félek, hogy mire odaérek, hogy na akkor jön a baba, elfogy az erőm, és nem tudom megszülni...:(
2009. ápr. 5. 19:49
4/8 anonim válasza:
A vajúdás a nehezebb, amikor egyre erősebb és gyakoribbak a fájások. A kitolás, már nem fáfdalmas, inkább feszülő érzés. Attól ne félj, hogy nem lesz erőd. Mikor már tudod, hogy ez a vége, csupán akaraterő kell hozzá, és nem is hosszú idő. Arra gondolj, ez sz egyetlen olyan fájdalom az életben, aminek valami nagyon jó a vége, és van értelme.
5/8 A kérdező kommentje:
hát, még odébb vagyok, és idáig nem is igazán foglalkoztam a szülés gondolatával, csak a babavárással, de mostmár egyre inkább kezdek félni ahogy közeleg az idő. első babónál sokáig tart a vajúdás, vagy ez egyénenként változó? te is kismami vagy, vagy már túl vagy rajta? hol szültél?
köszi a válaszokat:)
2009. ápr. 5. 20:02
6/8 anonim válasza:
Egyénenként változó. 2. terhességem ikrekkel. Már van egy 2 és fél éves kisfiam. Én tthon vajúdtam, mert nem ment el a magzatvíz. Éjfélre mentünk be 5 perces fájásokkal 2.20-ra mg is született. Ha van idő, kapsz epidurálist. Nálam már nem volt értelme. Akármire válaszolok szívesen, irhatsz az e-mail-re is. Most és később is.
7/8 A kérdező kommentje:
Te valami szakértő vagy, hogy ilyen lelkesen és szívesen válaszolsz a kérdésekre:)? Ne haragudj ha személyeskedem, csak olyan lelkes vagy és segítőkész, ritka manapság... Gratulálok a babáidhoz, ikrek??? Az szép, fiúk, lányok, mindkettő?
2009. ápr. 5. 20:24
8/8 anonim válasza:
Nem vagyok szakértő, csak van tapasztalatom, és szeretek segíteni. Ritkán jövök ide fel, de akkor igyekszem válaszolgatni. az ikrek: 2 fiú. Minden jót és ne pánikolj előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!