Magzatvíz vagy bő, vizes folyás?
Múltt héten éreztem először,hogy amikor felállok,vagy csak gyorsabban sétálok,valami meleg folyik belőlem.Azóta 2X voltunk emiatt dokinál,vizsgálatok és mondta,hogy nem magzatvíz.Ma viszont már nagyon sokszor kellett tisztasági betétet cserélnem.Érzem ezt a folyást pisi után,de leginkább amikor sétálok,vagy felállok.A színe átlátszó,vagy inkább olyan opálos,mintha vízzel keveredett fehér darabkák lennének benne,az állaga talán picit,egészen picit nyúlós.Bocsi a részletezésért....
Tudom,hogy a terhesség vége felé elég bő folyás jellemző,de ennyire? Még annyi,hogy nem állandóan érzem ezt a folyást,van hogy 2-3 óra semmi,pedig mozgolódok.
Érdekesek ezek a folyások,nekem a 21 héten írt ki a doki Kliont a folyásra 10 napig tartott a kúra aztán ugyanúgy folytatódott,használtam tisztaságit és ennyi és most,hogy megvolt a kenet levétel és se kórokozó se gomba megnyugodtam,hogy nem kúráltak többet vele.Minden estre kíváncsi leszek a magzatvízre..Barátnőm 12.-én szült azt mondta lényegessen intenzívebb mint a normál folyás és hogy megfogom ismerni!Hamarosan kiderül)))
37+3hkm
Gratulálok!!Egészséget és jó babázást kívánok!
38hkm
Gratulálok! Sok boldogságot kívánok Nektek!
Erőt, egészséget a felneveléséhez!
Hogy hívják a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!