Péterfyben Keserű Ági szülésznőnek mennyit adnátok?
Én a Péterfyben Palotai Évánál szültem, ő nem mondott árat, mi 40-et adtunk.
20-50-ig szokás Bp-en adni a szülésznőknek anyagiak függvényében.
Persze az 50-et, vagy többet az olyan szülésznők kapják, akik a doki árának felét kérik el, mert ilyen is van!
Az átlag a 30 ezer, amit adni illik.
Köszönöm szépen a segítséget! Rosszul írtam a nevét, mert félreérthető. Ő Keserű Lászlóné / Ági :-)
Ha sikerülne még négyszemközt beszélnem vele mindenképpen megkérdezem, nehogy mást várjon,mint amit kap :-)
2.vagyok.
Nekem a szülésznő megcsinálta a szívhangvizsgálatokat is. Bármikor felhívhattam.
Ha nem foglalkozott volna velem szülés előtt, akkor biztos, hogy nem adtunk volna ennyit, sőt lehet,hogy nem is nála szültem volna.
Valamikor meg kell ismerkedni, beszélni vele, mert így majdnem olyan, mintha az ügyeletes szülésznőnél szülnél, akkor pedig nem sok értelme van pénzért felfogadni!
Ha esetleg nem szimpatikus, akkor nem vagy köteles nála szülni, csak azért, mert a doki ajánlotta.
Előtte ezt is tisztázni kell.
A bizalom elengedhetetlen egy fogadott szülésznővel kapcsolatban!
De ez csak az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!