Gondolom az statisztikailag rosszabb fényt vetne a kórházra. Vagy elvileg nincs olyan, hogy programozott császár.
2011. júl. 24. 15:04
2/12 anonim válasza:
után.... mi van utána írva?
Mert ha programozott császár lett is a vége, a megindulásra vonatkozik a mondat első fele, ami attól még lehetett spontán.
2011. júl. 24. 15:22
3/12 anonim válasza:
nekem azt írták, hogy fájásokkal mentem be, holott indított szülsem volt,
De varomira nem rédekel, a megfelelő ellátást kaptam, ez a lényeg
2011. júl. 24. 17:00
4/12 anonim válasza:
Azért mert a császárt csak indokolt esetben lehet megejteni mert az többszöröse a sima szülés OEP támogatásának.
Programozott császár szülés? Feljelenteném a kórházadat!
2011. júl. 24. 19:39
5/12 A kérdező kommentje:
Nem indult meg a szülés, mert pont az volt a lényeg, hogy ne legyenek fájásaim. A továbbiakban le van írva, hogy miért volt szükség a császárra.
Miért is kéne feljelenteni a kórházat?
2011. júl. 24. 22:02
6/12 anonim válasza:
Miért kéne feljelenteni?
Nekem tervezett császár volt mert faros 4kg-os volt.Kaptam valami hüvelytablettát amitől fájásaim voltak 1 napig majd másnap műtöttek.Egy szóval nem írták a záróra hogy megindult vagy indított.
2011. júl. 24. 22:35
7/12 anonim válasza:
Biztos, hogy OEP-pénzek miatt csinálták, bár ez okirati bűncselekmény, de minden bizonnyal mindennapos ;(
2011. júl. 25. 00:04
8/12 anonim válasza:
én meg vákummal szültem spontán,
mégis az volt a zárójelentésre irva hogy
császármetszéssel született..
szánalmas..azt hiszik így több pénzt perkálhatnak le.
2011. júl. 25. 12:39
9/12 anonim válasza:
Utolsónak:igen,így több pénzt perkálhatnak le(a császár többe kerül mint a sima,de vákummal befejezett szülés).És hogy szánalmas-e?Valóban az,de ez nem a kórházak hibája,hanem azoké,akik nem adják oda a megfelelő működéshez szükséges pénzeket.Sajnos csak ilyen kis ferdítésekkel jutnak plusz költésgekhez.Gondolom annak nem örültél volna,ha pénzhiányra hivatkozva szinte mindent megvontak volna(nem lenne fájdalomcsillapító,kötszerek,stb.)
2011. júl. 25. 14:02
10/12 anonim válasza:
:) ez vicces. Én a MÁV-ban szültem 5 hete, nekem a zárómnak köze sincs a szülésemhez, csak a nevem és a taj számom egyezik... én is fel voltam háborodva... de már teszek rá.. undorító amit művelnek... na hagyjuk is....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!