Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a jobb a babának és nekem?...

Mi a jobb a babának és nekem? Kérjem a baba-mama szobát, vagy nem?

Figyelt kérdés
Én nyugodtabbnak érezném magam ha a Picikém majd végig mellettem lenne,de az egyik Dr.nő azt javasolta,hogy a pihenésem érdekében inkább ne egy szobába kérjem magam a babámmal.Meg amúgy is 3 óránként fogják hozni szoptatni este 10-ig,másnap meg reggel 7-kor hozzák újra.Ti mit javasolnátok?Előre is köszönöm a válaszokat!
2008. febr. 29. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen a picikével legyél az neked is és a babucinak is jobb. Akkor szoptathatod amikor ő igényli nem pedig amikor megmondják. Én mindkét babámmal együtt voltam akkor raktam őket mellre amikor akartam,nem volt meghatározva hogy csak 3óránként kaphatnak tejcit.Amúgy meg 2óránként esznek az első időbe.Én nem is hagynám hogy külön legyünk de ha megszületik a picikéd te is ragaszkodni fogst hozzá hogy együtt legyetek.Sok sikert.
2008. febr. 29. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem mindkettőben volt részem. Jobb ha együtt vagy a picivel.Viszont ha esetleg császár lenne a vége,akkor inkább külön. Nekem az első fiam császárral született. Örültem ha felbirtam kelni az ágyból.Alig birtam mozogni. Akkor jó volt,hogy 3 óránként hozták. De egyébként jobb ha együtt vagytok! Az elején elég sűrűn kérik a cicit.:)
2008. febr. 29. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Mindenképpen legyél vele együtt! Képzeld el: ő a születése pillanatáig milyen szorosan volt a közeledben, egyszerre csak kint van, milyen rossz lehet neki, ha még mellette sem vagy? De ha szopis szempontból nézem, akkor is jobb, ha veled van éjjel is, mert az igény szerinti szoptatás (nem órára, hanem amikor kéri, a szoptatási szakértők szerint minden nyikkra mellre kell tenni!) és az ÉJSZAKAI szopi elősegíti a minél jobb tejtermelést!

Amíg a kórházban vagy, más dolgod úgysincs, minthogy Benne gyönyörködj és pihenj. Amikor alszik, napközben is, éjjel is aludhatsz. Az én kisfiam eleinte éjjel-nappal 2 óránkét kérte a cicit. A kórházi első napokban, amikor még nem volt rendes tejem, csak előtej, volt olyan éjszaka, amikor gyakorlatilag egész éjjel cicin volt. Valószínűleg ennek köszönhetően nem ismerem a "kőkemény a mellem és fáj" - érzést, mert amikor beindult a tejem, egyből ki is szívta.

Én ki sem bírtam volna, ha nincs velem. Mindkettőtöknek ez a jobb!

2008. febr. 29. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azért éjjel pár órára átvittem a csecsemő-osztályra, mert már nagyon hulla voltam. Bizony ki kell pihenni a szülést. A legjobb, ha veled lehet, de néha át tudod vinni a csecsemősökhöz, így tényleg tudsz pihizni is.
2008. febr. 29. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem császár volt mindkettő és első éjszaka nem még nem adták ki, szerencsére,mert meg sem tudtam mozdulni,de másnap reggel hozta a férjem és már vissza sem vittük :)
2008. márc. 1. 10:11
 6/6 anonim ***** válasza:
A két szülésemből egyiket sem kértem babás szobába, bár a másodiknál felajánlották, hogy mehetnék. Akkor olyan hulla voltam, hogy inkább nem kértem. Késöbb persze megbántam. Mivel mindig beteáztatták, hogy ne sírjon, így sokszor drasztikus módszerekkel kellett ébresztgetnem, (talpcsipkedés, hajhúzogatás) ezeket a csecsemősnővérek csinálták vagy mutatták, és tényleg csak így lehetett felébreszteni. Hogy szopizzon, mivel ha nem szopizik eleget, ugye nem mehetünk haza. Úgyhogy csak ugyanazt tudom tanácsolni, mint az előttem szólók. Válaszd a baba-mama szobát. Ha lesz még egy babucim, tuti azt fogom választani.
2008. márc. 8. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!