4hete császároztak együtt lehetek már a párommal ha használunk óvszert? Már nagyon kívánjuk egymást. Már nem is vérzek 1,5hete!
Figyelt kérdés
válaszokat előre is köszönöm2009. ápr. 3. 12:41
1/6 anonim válasza:
Nem hüvelyi szülés volt szerintem lehet.Èn természetesen szültem,de mi is csak 5 hetet va´rtunk.Legalább neked nem kell a gátseb miatt "fe´lni"
A hasi va´gásra azért nézzetek de szerintem nem fogtok elsöre twisztert ja´tszani az ágyban...
2/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan lehet!Amikor elmúlt,már akkor is lehetett volna!Tőled függ,milyen a hasi sebed!
3/6 anonim válasza:
császáros voltam, mi 5 hetet bírtunk....kicsit fájt mert száraz voltam...
4/6 anonim válasza:
Mi 3 hetet bírtunk.Gumival és némi síkosítóval szupi szertkezés volt!Nagy röhögéssel a végén mert ömlött a tejci a cicimből!
5/6 anonim válasza:
császár után az első orvosi vizsgálat 6 hét. szerintem illik megvárni ezt az időszakot, ha nehéz is.ha neked nem is oly jó, de a párodat máshogy is ki tudod elégíteni.
6/6 anonim válasza:
Én is császárral szültem,mi is 4 hetet bírtunk!
Isteni volt!:)
Majdnem 9 hós kicsi fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!