A legjobb barátnőm rám számít a szülőszobán, aminek nagyon örülök! Voltál már így? Mire figyeljek, készüljek?
sziasztok! a legjobb barátnőm nem híve az apás szülésnek (és a férje sem szeretne bent lenni) és nagyon szeretné, ha én lennék mellette a nagy napon. boldog vagyok, hogy számít rám.
nekem van két kicsi gyerekem, de tudjátok, szülni és szülés mellett támogatni valaki két különböző dolog.
szerintetek hogyan készüljek erre a közös élményre? (remélem, neki könnyebb lesz, az én szüléseim elég extrém nehezek voltak)
köszi, ha írtok! már most izgulok, pedig csak októberben várható a kislegény!
Velem is a barátnőm volt benn a szülésnél és nekem is császár lett a vége,ott is mellettem volt..tündéri csaj..egész idő alatt azzal biztatott "mindjárt kész vagy":DDD..de mindkettőnknek nagy élmény volt és különleges "szerelem" van a lányom és közötte:)
Csak biztatni tudok a barátnő-mamás szülésre,persze ha apuka nem szeretne,v nem tud jelen lenni:)
Nektek gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!