Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A legjobb barátnőm rám számít...

A legjobb barátnőm rám számít a szülőszobán, aminek nagyon örülök! Voltál már így? Mire figyeljek, készüljek?

Figyelt kérdés

sziasztok! a legjobb barátnőm nem híve az apás szülésnek (és a férje sem szeretne bent lenni) és nagyon szeretné, ha én lennék mellette a nagy napon. boldog vagyok, hogy számít rám.

nekem van két kicsi gyerekem, de tudjátok, szülni és szülés mellett támogatni valaki két különböző dolog.

szerintetek hogyan készüljek erre a közös élményre? (remélem, neki könnyebb lesz, az én szüléseim elég extrém nehezek voltak)

köszi, ha írtok! már most izgulok, pedig csak októberben várható a kislegény!

2011. júl. 17. 18:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meghatóan írtad le, mi történt, könnyes lett a szemem...Gratulálok a barátnődnek, Isten hozta az Édesanyák között:D
2011. okt. 18. 19:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
nagyon szépen írtad le :) Nőj nagyra kisfiú és legyél boldog mindig! :)))
2011. okt. 18. 19:52
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép írás,gratulálok!Könnyekig hatódtam rajta!És én is Egerben szültem 5 hónapja...:))
2011. okt. 18. 20:29
 14/16 Atroposz ***** válasza:
Gyönyörű lehetett.Nálunk apás és barátnős szülés lesz :)Tegnap felajánlotta a barátnőm ,ha apuka nem tudna ott lenni ő végig fogni fogja a kezem. Nagyon meghatott.
2011. okt. 19. 08:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Velem is a barátnőm volt benn a szülésnél és nekem is császár lett a vége,ott is mellettem volt..tündéri csaj..egész idő alatt azzal biztatott "mindjárt kész vagy":DDD..de mindkettőnknek nagy élmény volt és különleges "szerelem" van a lányom és közötte:)

Csak biztatni tudok a barátnő-mamás szülésre,persze ha apuka nem szeretne,v nem tud jelen lenni:)

Nektek gratulálok!

2011. okt. 19. 22:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok! Tényleg életre szóló élmény. Eddig is tudtuk, hogy a barátságunk erős, de amikor egy ennyire kiszolgáltatott helyzetben áll melletted valaki, az még szorosabb köteléket teremt...
2011. okt. 20. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!