Mit gondoltok? Melyik a legjobb és miért? Egyedül bent lenni a szülőszobán, pároddal, anyukáddal, nagymamáddal, anyósoddal, testvéreddel, vagy barátnőddel?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 11:47
11/15 anonim válasza:
Este 8kor mentünk be a kórházba és a dokim haza küldte a párom,mert szerinte csak reggel lesz szülés.Ehhez képest hajnal 5kor megszületett a kislányunk.Egyedül vajúdtam a szülőszobán,de férjem szerencsére a szülésre odaért.Így utólag jó volt,hogy nem volt ott amikor görcsöltem,de a szülést vele együtt csináltam végéig és ez így volt jó. Legközelebb is így lesz.
12/15 anonim válasza:
Én nem voltam feltétlenül apás szülés mániás, de nagyon jó volt (kellett!), hogy ott volt a férjem vajúdás alatt! A kutya rám sem nézett, annyira szenvedtem, hogy alig tudtam leszállni az ágyról, csak reszkettem, vizes ruházni kellett, szólni sem tudtam volna senkinek, ha baj van. Pedig sokat üvöltöttem, mégsem jöttek be, pedig már a szülőcsatornában volt a baba egy fél órája... Lehetsz olyan állapotban, hogy kell, hogy valaki segítsen!!! Az szerintem mindegy, hogy ki, nekem mindegy lett volna, mert akkor úgysem tudtam beszélgetni, figyelni rá, persze azért így volt a legjobb.
13/15 anonim válasza:
Nekem a párom első pillanattól kezdve azt mondta szeretne bent lenni és együtt csináljuk végig, pedig rosszul van a vértől és a tű látványától, de azt mondta addig elfordul vagy kimegy. Kíváncsi vagyok, hogy fogja viselni szegénykém. Nagyon várjuk első kisfiúnkat.
38+6 hetes km
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én még nem tartok itt, a gyerekvállalásnál, csak kíváncsi voltam a véleményekre.
Kedves utolsó: hogy fogják hívni a kisbabátokat? :)
2011. júl. 17. 16:54
15/15 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen a párommal. Közös a gyermekünk, közös élmény a születése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!