Nem szeretném, hogy anyósom, vagy anyukám "hozzánk költözzön" szülés után. Mindketten vidéken laknak. Más is van így ezzel? Tényleg annyira kell a segítség? A férjem kb 2 hétig itthon lesz velünk.
Kedves 18.23-as. Nem értelek. Azt írod, hogy ne már a nagyszülők gondoskodjanak a gyerekről. De hát ha ők csak főzni, vagy takarítani mennek, akkor nem ők gondoskodnak a gyerekről. Pont azért mennek, hogy TE gondoskodhass a gyerekről és maximálisan vele foglalkozhass az első napokban! Persze egyértelmű, hogy nem kell mindenkinek elfogadni a segítséget! Az jó, ha úgy érzed, hogy neked menni fog minden és így is legyen! Ha könnyű szülésed lesz és könnyen gyógyulsz majd, akkor bizony tényleg menni fog egyedül! Csak sajna ezt nem tudhatod előre, hogy milyen szülésed lesz, mennyire leszel utána "fitt"!
És úgy érzem, hogy bármilyen is lesz a szülésem, a segítség akkor is jól fog jönni!
Szia, nekem anyukám csak két napig tudott segíteni, aztán el kellett utaznia. Viszont amíg itthon volt, nagyon jól jött a segítsége, legalább az ételt a számba tette, amíg én szoptattam. :)
Aztán mikor elment nagyon egyedül éreztem magam, azt hittem, hogy sosem érem magam utol. Már 4 hónapos a kislányom, és tök jól belejöttem a dologba, de az elején nagyon jó lett volna egy kicsit több segítség. :)
Szerintem erre nincs szükség, főleg, ha a férjed otthol lesz 2 hétig.
Az nem árt, ha az elején megoldod, hogy ne kelljen főzni.
Egyfolytában lehet, hogy az agyadra mennének. Az anyósom egy tündér, de az a pár óra is elég volt belőle, amit itt volt, mindenbe beleszólt, nem rossz szándékból, de majdnem felrobbantam az amúgy is ingerlékeny állapotomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!