Ha kint a baba, megszűnik a fájdalom?
Szia!
Remélem már nem vajúdsz és javában babázol, és mi itt eszedbe sem jutunk. :-)
Nekem a lányommal megszűnt a fájdalom, és szopikor sem volt. Azt mondják általában a második gyerektől van szopinál ilyen. Hát mikor az ikerket szültem (második szülés) délután, akkor elmúlt a fájdalom, de utána éjjel a falat tudtam volna kaparni, azt hittem bennem maradt egy gyerek és megint vajúdok, pedig nem szoptattam. Meg utána még szoptatáskor is egy darabig fájt, de az már közel sem annyira.
Ahogy a baba kibújik a görcsök megszünnek, bár amikor a burok megszületik az is görcsöl valamennyire. Ha varrnak az azért tud fájni.. főleg most 3. alkalommal már rosszabb volt, mint a szülés, pedig az is eléggé fájt, de mondták, hogy heges a szövet és sajnos nem hat az érzéstelenítő eléggé.. Nomeg a szoptatás során görcsöl a has, ami most harmadik alkalommal már elég brutális volt, féltem is tőle, hogy majd milyen lesz, mert mondták, minél többször szül az ember annál jobban görcsöl.. ez is rosszabb volt mint a szülés.
Ne aggódj. az a lényeg!
16:15-ös vagyok!
Gratulálok s jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!