Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha kint a baba, megszűnik a...

Ha kint a baba, megszűnik a fájdalom?

Figyelt kérdés
Már kórházban vagyok,vajúdok éppen rettenetes gorcseim vannak. Ha megszülök ezek görcsök elmúlnak?
2011. júl. 15. 13:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%
Egy pár napig szopi után még fájni fog/méh összehuzódás miatt/ de ez a szopik alatt termelödő oxitocinnak köszönhető. Utána semmi gond nem lesz! Hajrá gyk.hu baba:) Várunk kifelé! (megyek vissza én meg simsezni:) kihasználom h alszik a kisasszony:D)
2011. júl. 15. 14:47
 12/32 porcukormókus ***** válasza:

Nekem szülés után szinte minden fájdalmam elszállt, később is csak szoptatás közben éreztem néha nagyon enyhén. Inkább a gátsebemmel nyűglődtem, de az is napról napra jobb lett. Utána már csak a melleimmel voltak gondok, bizony volt, hogy sírva szoptattam... De már ez is elmúlt, most 5hetes a kislányom! :)

Remélem hamar túl leszel a nehezén! Annál jobb érzés pedig nincs is, mikor végre a hasadra teszik a maszatos nyekergő kisbabádat! Na akkor tényleg elfelejted az össze fájdalmadat!! Drukkolok!!

2011. júl. 15. 15:02
 13/32 anonim ***** válasza:
Igen,elmúlik ez a fájdalom!
2011. júl. 15. 15:39
 14/32 anonim ***** válasza:
Minden fájdalmad elmúlik!! Most mondjuk, hogy fájni fog majd ez+az (gátvarrás, szoptatás, fáradt leszel, stb.), de akkor, szülés után, nagyon meg fogsz könnyebbülni, hidd el, elmúlnak a görcsök, semmi bajod nem lesz!! Vége lesz ennek az érzésnek, mint amit elvágtak!! Kitartás! :-))
2011. júl. 15. 15:53
 15/32 anonim ***** válasza:

Kitartás!

Amint megszületik a baba egyből elmúlik,de addig brutális!

Könnyű szülést kívánok!

4 gyerkőc anyukája

2011. júl. 15. 16:15
 16/32 anonim ***** válasza:
Talán már túl is vagy rajta, drukkolunk neked! Tudom, hogy iszonyatosan fáj, azt hittem nem élem túl a végét, de túléltem és ha kijön a baba utána már nem fáj semmi.
2011. júl. 15. 19:33
 17/32 anonim ***** válasza:
5 órája és még nincs baba....!Drukk,minden jót!
2011. júl. 15. 20:22
 18/32 anonim ***** válasza:
Én is szorítok neked! És várom a fejleményeket!
2011. júl. 15. 20:46
 19/32 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet? Egyben vagytok még?
2011. júl. 15. 21:37
 20/32 anonim ***** válasza:

Hát itt mindenki biztat hogy elmúlik,de én csak a saját tapasztalatom tudom leírni.

A második fiamat mikor megszültem elláttak stb.-stb.,jött a 2 órás megfigyelés és még pihenni sem tudtam rendesen mert olyan görcseim voltak mint vajúdáskor,csak egy fokkal jobb volt.Még a férjem mondta is hogy aludjak nyugodtan,de nem tudtam mert annyira fájt a hasam hogy ......áhhhh pedig már akkor 24 órája nem aludtam és nem hazudok.De azért remélem neked másképpen lesz.Sőt ha szoptatni fogsz akkor is lesz erős menszis görcsöd,készülj rá.

Ha meg lesz a baba írj.

Sok szerencsét!!

2011. júl. 15. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!