Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Rose magánklinika vagy a...

Dr. Rose magánklinika vagy a Telki magánkórház? Melyik a jobb? Tapasztalat?

Figyelt kérdés

[link]

Most találtam ezt,kicsit elbizonytalanított...

Fogadott szülésznőm és orvosom van.

Aki szült valamelyikben,mik a tapasztalatai?(Igaz,nekem programozott császárom lesz,de minden érdekel.)

Történt bárkivel olyan,mint ami a fenti linkben olvasható?

Köszönöm előre is a segítséget!

2011. júl. 11. 21:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%
Elnézést, nem fél, hanem másfélmilliót:))
2011. júl. 13. 13:06
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Velem még állami kórházban sem történt ilyen, mert szoptattam és nem hisztiztem.

A levélből egyértelműen kitűnik valami hisztis, ostoba liba, akinek folyton van valami gondja, csakhogy ugráltathasson valakit és azt gondolta a Telkiben ezért fizet, hogy csengőszóra állandó készenlétben áll valaki, aki a seggét nyalja.

De nyilván ez egy kórház, ahol feladatai vannak a személyzetnek, valamint a nem akarásnak nyögés a vége, lehet, hogy már többet valóban még félmilláért sem lehetett tenni.

Úgyhogy én ebből nem indulnék ki. Ha normális vagy és nem hisztérika. Mert ha hisztérika, akkor meg tök mindegy, bajod és kötözködnivalód mindenhol lesz.

Nekem egyébként személy szerint nem tetszik a Dr Rose, valahogy szállodára emlékeztet, nem kórházra és nem is hiszem, hogy vészhelyzetben vagy sürgős esetben ott segíteni tudnának. Én azért ilyen dolgokban előtérbe helyezném a szaktudást és szakértelmet.

Akár egy dohos pincébe is műthetne az ország legjobb szülésze és láthatná el a babámat, mint egy szállodai szobában valami kontár.

És ha a honlapot nézem a Dr Rose-ban van egy orvos, a Telkiben 10, azért több szaktudást, többrétű hozzáállást feltételez a 10 szakorvos.

A Dr ROse-ba csak valami semmiséggel mennék, mondjuk általános kivizsgálásra, egészségesen.

2011. júl. 13. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Kedves utolsó, nekem sem szimpatikus, hogy csak egy orvos van a Roseban. De gondolom, a kérdezőt elsősorban a tapasztalatok érdeklik. Ha jól értelmezem, akkor a Telkibe jár terhesgondozásra és érdekli azért a Rose is. Mikor terhes voltam, ugyanígy érdekelt ugyanez:) A Telkibe jártam és érdekelt volna a Rose is. Személyesen is felkerestem őket, szétnéztem a Rose "klinikán", sőt, elbeszégetett velem az orvos és a szülésznő (ahogy értettem, abból is csak egy van ott, lehet, azóta persze több) is. Igazából nincs baj azzal a hellyel, annyi, hogy tényleg olyan, mint egy étterem vagy szálloda és nem kórház. Persze, van műtőjük, felszereltségük, stb., de nem keltett bennem bizalmat. És még nagyon sok apróság volt, ami nem tetszett, pl. az, hogy 1 nap után hazaengednek a szülés után, nem szívesen veszik, ha maradsz (kevés a szobájuk, gondolom ez az egyik ok, persze, ezt ők másképpen magyarázzák ki), ha mégis maradsz, akkor azt hiszem 100 ezer egy nagyobb szoba, ha jól emlékszem, de kint vannak az árak, meg lehet nézni. Telkiben is volt, ami nem annyira tetszett, de hosszabb mérlegelés után a Telki lett a nyerő és nem bántam meg, persze, volt olyan dolgozó, aki nem volt túl kedves, de ez mellékes.

És, ha valakinek számít, akkor a Roseban drágábban jönne ki.

Az pedig, hogy valaki hisztizik vagy sem, magánügy, és főleg egy magánkórházban a szülészeten ezt tolerálniuk kellene. De azért itt mindkét oldalt illene meghallgatni, én úgy tudom, hogy igaza is volt az illetőnek meg nem is, állítólag nem minden úgy történt. Személy szerint én ott szültem és elképzelni nem tudom, melyik csecsemős növérekről lehetett szó, mivel egyikről sem tudnám elképzelni. Az is igaz, hogy nemrég szültem, az eset pedig régebbi, lehet, már nem dolgoznak ott az említett növérek, ezt nem tudom.

2011. júl. 13. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! leírnád nekem priviben, hogy pontosan mi tartozott bele a 1.5 millióba és kb mi mennyi volt? Szeretnénk felkészülni, nem akarunk milliókat vinni a kórházba és az se szeretnénk, ha nem lenne nálunk elég pénz. Sima hüvelyi szülésre készülünk, esetleg EDA-val.

Előre is köszönöm!

2011. júl. 13. 16:23
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Mindenképpen Teliben szülj!Dr.Rose még gyerekcipöben jár,sok mindenre nincs felkészülve!Telkiben kifogástalan a szülészeti gárda,mit a növérek,mint az orvosok!
2011. nov. 27. 23:08
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
JA! A praxis blogban szereplö 2 növér,K.L. és B.T. MÁR NEM DOLGOZNAK A KÓRHÁZBAN 2011. eleje óta! amúgy meg a növérek nagyon-nagyon kedvesek,készségesek!
2012. aug. 23. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!