Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi volt a legborzasztobb a...

Mi volt a legborzasztobb a szulesben?

Figyelt kérdés
Nekem leirhatatlan halalfelelmem volt amikor kibuggyant belolem a gyerek(elso szules), az egy remalom volt szamomra, orditottam ahogy a torkomon kifert, panikroham stb.Percekig nem tudtam lenyugodni a szules utan.Volt valaki igy?
2011. júl. 11. 19:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Még egy szavazat a szülés utáni "takarításnak"... az valami borzasztó! Én aránylag jól viseltem az egész szülést, egy hangom nem volt, de annál a résznél bizony fel-fel szisszentem, hú nagyon rossz érzés volt... :S
2011. júl. 11. 22:20
 12/19 anonim ***** válasza:

a tolófájásoknál brutálisabb számomra nem volt.

de itt van amúgy az én történetem..

hát ez alapjában elég brutális.

számomra !

épp ma 16 hónapos a kislányom de még mai napig nem hevertem ki.......

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2011. júl. 11. 22:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Mi az a szülés utáni takarítás? Pontosan mi történik ott es hogyan?
2011. júl. 12. 06:34
 14/19 anonim ***** válasza:

A doki egy eszközzel benyúl a méhedbe, és kipucol. Főleg a lepénydarabok érdeklik, mert az nem maradhat benn. Aztán varr.

A szülésen, amit láttunk, eléggé fájt az anyukának.

2011. júl. 12. 09:18
 15/19 anonim ***** válasza:
3 hete szűltem, s azt hiszem igazán szerencsésnek mondhatom magam, mert teljesen őszintén mondom, nekem nem volt borzasztó része - a "takarítás" szerencsére kimaradt, a méhnyakamat viszont varrni kellett, nem volt kellemes, de a vigyort nem tudta letörölni a képemről :)
2011. júl. 12. 11:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Én császáros voltam. A legrosszabb az volt, hogy kb 3 percre láthattam a fiam, utána meg 6 óra fekvés múlva. Rossz volt még az is, amikor már ment ki az Epi, és éreztem, hogy egyre jobban fáj, + amikor levették a homokzsákot a hasamról. Utána meg napokig a járás, a varratok húzódása miatt.
2011. júl. 12. 11:10
 17/19 anonim ***** válasza:
A fájdalom.
2011. júl. 12. 13:41
 18/19 anonim ***** válasza:

Én négyszer szültem.A legborzasztóbb a fájdalom és a kitolási szakasz volt.

Hiába nyomtam,nem jött a baba.

Szörnyen fájdalmas volt.

2011. júl. 12. 17:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobban az fájt mikor a fjeje kibújt,de a teste még a köv.fájásig bent maradt.Akkr kérdeztem is,hogy ez mi a fene?:))Sem a varrás,sem a kitörlés,sem a gátseb utána nem fájt.Végig oxival vajúdtam,5 óra hosszáig,nem mondom hogy nem fájt,de az sem volt vészes,nem kaptam fájd.csillapítót.6 hete szültem,friss az élmény,de igazán szerencsés vagyok.A szülés egy csodálatos élmény volt nekem is és a férjem számára is.Sokszor felidézzük és beszélünk róla,olyan jóó volt.Neked is hasonlóakat kívánok!(csak hogy legyen egy pozitív példa is)
2011. júl. 14. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!