Hasleszorító kérdés!?
Milyen méretben vegyek?
Minden esetben megvannak méretezve?
pl, ha eddig L-es ruhákat hordtam, akkor Les méretűt vegyek vagy XL-et?
Voltam bent a gyógyászati segédeszköz boltban, de ott azt mondta a muksi, hogy ezt csak szülés után fogom tudni. Mármint, hogy milyen méret lesz jó! (???)
Valamint, olvastam valahol, hogy a tescoban is lehet kapni? Valaki vett ott? Van róla tapasztalata?
Én gyógyászati segédeszközboltban vettem, vagyis a párom műtét után, hát egy áldás volt, 2 hétig le se vettem.
A méretet mondta körülbelül a derékbőségemet, és adták neki a jó méretet.
Nekünk azt mondták a kórházban, hogy hülyeség, mert ha tartja a hasat akkor az izmoknak esélye sincs megerősödni, a csőászárosoknak viszont ajánlották.
Volt is majdnem mindenkinek, csak nekem nem, én kismama bugyikat vettek amit a rendes bugyira húztam rá.A dokinőm azt mondta, hogy ez a legjobb megoldás amit csak tehettem :)
Turiban vettem 2-t darabját 200 ft-ért és egy áldás volt a császár után.Kb 3 hétig hordtam állandóan, utána alkalmanként, ha túl sokat mentem vagy nagyon elfáradtam.
6 hós a lánykám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!